2777
2789

چون سرطان سرعت رشد زیادی داره و متاسفانه درمان قطعی نداره فقط کنترل داره

درخواست دوستی نمیپذیرم"🕳" نینیسایت دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜""💙"

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

احتمالا چون از درمان دور اول بدن خیلی ضعیف شده. میدونی دیگه. شیمی درمانی علاوه بر سلول های سرطانی سلول های سالم رو هم از بین میبره.

اتوفاژی سیستم خیلی جالبیه. حالا به مریض سرطانی بگو روزه بگیر. خودش و دکترش آدمو میخورن. ولی حاضرن سلول های سالمو از بین ببرن به بهونه ی از بین بردن سلول های سرطانی.

من که هر کسی اطرافم سرطان گرفته به عود نرسیده. همون دور اول با زجر و عذاب فوت شده بنده خدا.

با وجود فشارهای روانی و اقتصادی کی خوب میشه....همش تحت آسیبیم سالم نمی مونیم

مواد غذاییه بد، بعضیا که وضع مالیه بهتری دارن همش اورگانیک میخورن خوب میشن

نمونه ش لیلی بخشی توی اینستاگرام

چقدر خوشحال کننده بود کسی نجات پیدا کرده از این بیماری

بعضی سرطانا رو نمیتونن جلوشو بگیرن مثل خون یا پانکراس

چون زود پیشرفت میکنه

تا جاییکه میتونیم باید مراقب خوراکی های شیرین و چرب باشیم و شادتر زندگی کنیم و زیاد غصه نخوریم

با وجود فشارهای روانی و اقتصادی کی خوب میشه....همش تحت آسیبیم سالم نمی مونیممواد غذاییه بد، بعضیا که ...

سرطان لنفاوی هم درمان میشه همسایمون گرفت خوبدشد خدا رو شکر

در حال ساختن نسخه بهتری از خودم هستم.
روزه خیلی خوبه ضد سرطانه

اون که آره

ولی خدایی نکرده کسی سرطان بگیره هم بخشی از درمانه.

یه بار به یه بنده خدا که مریض شده بود گفتم روزه بگیر دعوا شد. اصلا امون نداد درمورد اتوفاژی و سیستم سلولهای سرطانی براش توضیح بدم.

هر نوعش امکان درمان هست به شرطی که سریع تشخیص داده بشه

خواهر دانش آموزم بین تشخیص و فوتش یکماه بود

ولی افرادي هستن بيست سال پیش مبتلا شدن الان مثل افراد عادی زندگی میکنند

... من معلمی را با جان ؛فراغ از افکار نان ؛ بهر بهبود جهان پذیرفته ام💫 ✅️اتفاقا هم درس بخونین هم کار کنید .قبول دارم سخته ولی بیسوادی بی پولی و نداشتن جایگاه اجتماعی خيلی سخت تره ✔️

احتمالا چون از درمان دور اول بدن خیلی ضعیف شده. میدونی دیگه. شیمی درمانی علاوه بر سلول های سرطانی سل ...

روزه خوبه؟

روزه باعث میشه سلولهای سالم از بین نرن؟پس چون سلولهای سالم از بین میده سیستم از کار میوفته؟