2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خود منم با این که ترکم برام سواله اما فقط میدونم طرف خیلی لاشیه

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

شاید منظورش فسقلیه😅

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

منظورش همون فسقلیه با لحجه و ادا میگه فقط 😂

با اسمم چه مشکلی داری😂🤕

او با قلمش طرح نگار می نویسد از هفت جهان رنگ دلخواه می نویسد حال که در این حالم به قلمش باور دارم خوش می اید ز دلم برون می رود غم دروت

منم راستش نشنیدم اصلاولی با حالت تمسخر و مسخره بازی میگفت

منظورش همون فسقلیه با لحجه و ادا میگه فقط 😂

اگه اسمتون آتنا و آنیتا و ... است ممنون میشم ریپ نزنید☺️(این خواسته ناشی از تروماست امیدوارم درک کنید ) اغلب آبم با این اسامی تو یه جوب نمیره!این مسئله کاملا منحصر به منه وگرنه میدونم ادما با اسماشون تعریف نمیشن فقط بعضیا باعث این قضیه شدن از ته دل معذرت میخوام از اون چند درصد مهربونایی که اسمشونو ناخواسته بعضیا پیشم خراب کردن به هیچ وجه قصد توهین ندارم این خواسته ناقابل فقط برای جلوگیری از دعواست

با اسمم چه مشکلی داری😂🤕

😄🫣

تو مهربونی با تو مشکلی ندارم قبلا هم دیدمت

😄🫣تو مهربونی با تو مشکلی ندارم قبلا هم دیدمت

ولی معنی اسم اتنا خدابانوی خرد هس و اصلا ادمای بدی نیستن

خب با چند نفر دعوات شده چرا همه رو میگی