2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وقتی طرف تاپیک میزنه نظر میخواد خب اونا هم نظر میدن

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

اکثرا این جواب در جواب این حرف گفته میشه که میپرسن چرا شما بچه نمیارین؟نمیخوای بچه بیاری؟بچه دوست نداری؟شوهرت ناراحت نمیشه بچه بیاری؟چاق شدی پیر شدی بعدا دیگه بچه نمیتونی بیاری ها

خب طرف مجبوره بپرسه تو چرا تو این وضعیت بچه اوردی

مثلا یکی از اقوام ما بچه هاش بشدت بی ادب و عقده ای هستند واقعا وحشت ناکن و همیشه به خواهرم این حرف ها رو میزنه

خواهرمم اذیت میشه و کلی ناراحته ولی هیچی نمیگه

من جوابشونو میدم دلم نمیخواد خواهرم به خاطر اونا ناراحت بشه

اکثرا این جواب در جواب این حرف گفته میشه که میپرسن چرا شما بچه نمیارین؟نمیخوای بچه بیاری؟بچه دوست ند ...

نه در جواب این نیست.

همون فضولی که به خواهرت میگه چرا بچه نمیاری

به کسی که بچه داره میگه چرا بچه اوردی هردوش زشت و زنندست

نه در جواب این نیست.همون فضولی که به خواهرت میگه چرا بچه نمیاری به کسی که بچه داره میگه چرا بچه اورد ...

بله منم قبول دارم خیلی حرف زشتیه واقعا به بقیه ربط نداره

نمیددنم چرا بعضی ها یاد نمیگیرن سرشون توزندگی خودشون باشه😕

بعد زندگی خودشونو میبینی نمیتونه زندگیشو اداره کنه

دقیقا بار ها با بقیه دعوا کردم که به خواهرم نگن بچه بیار

یبار هم دیگه خیلی اذیتش کردند بهش گفتم خاله جان شما دو تا بچه اوردی کل خانواده همه ی وقتمونو داریم تو تربیت بچه ات کمک میکنیم هنوز هم موفق نشدیم.همین دوتا بسمونه

بخدا از دستشون به ستوه اومدیم خود بچه ها ذاتشون خوبه ها مادرشون لوسشون میکنه بچه میشینه به مامانشددستور میده برو برام فلانچی بیار و حتی حاضر نیست بلند صه دستشو دراز کنه عروسکی که چند سانت باهاش فاصله داره رو برداره

بعد این بچه ها میان تو جامعه مارو بدبخت میکنن یا میشن اون دختر هایی که از پسر مردم تو دوران اشنایی توقع گوشی فلان مدل و... دارند