2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هر ازاری بتونه

من از اینده خبر ندارم اما به جریان زندگی اعتماد دارم به خداوند اعتماد دارم اون بهترین هارو برام رقم میزنه بهش توکل کردم پروردگارم زندگی من را هدایت میکند👼🏻🌈👩🏻🐝😍😍

دوتا خواهرن ک حسودنخیلی حس بد بهم میدنهمش ازم ایراد میگیرن( غیر مستقیم)دستاوردهامو کوچیک میشمرن (باز ...

دوری کن

من یکی ار فامیل نزدیک خیلی بهم حسودی میکنه ازش دوری کردم هروقت پیشرفت میکردم بهم ضربه میزد اللن فهمیده دکتری قبول شدم نگرانم

دوری کن من یکی ار فامیل نزدیک خیلی بهم حسودی میکنه ازش دوری کردم هروقت پیشرفت میکردم بهم ضربه میزد ا ...

دوری میکنم ولی ب هرحال پیش میاد همو جایی ببینیم

استرس میگیرم میبنمیشون

من ادم سر زبون داری نیستم

خواهرم گاهی از طرف من جوابشونو میده

خیلی بدم میاد ازشون

دوری میکنم ولی ب هرحال پیش میاد همو جایی ببینیماسترس میگیرم میبنمیشونمن ادم سر زبون داری نیستمخواهرم ...

منم مثل توام متاسفانه نه میتونم مثل خودشون ضربه بزنم نه زبون دارم

جز تا جایی که میشه دوری و کم محلی

یه خانمی حدود سن من جوونی خیلی اذیتم کرد با حسادت هاش ......الان سالها گذشته دست برداشته اما میدونی چیه خوشبخت نیست پول داره ها وضعش همیشه از ما چند درجه بهتر بوده اما هیچ وقت خوشی خودش رو ندیده از شدت حسادت هیچ وقت خوشبختی رو حس نکرده

حالا ببینی اش از من سنش بیشتر نشون میده با اینکه جوون بود از من بسیار خوشگل تر بود

پس چرا این فامیل من جواب کاراشو نمیده خیلی اذیتم کرد خیلی

من بالای 15 سال ازش عذاب کشیدم!

مساله این نیست والا وضع زندگیش خوبه میگم این حسادت فقط به خودش ضربه زده

چون تحمل خوشبختی دیگران رو نداشته هیچ وقت خوشبختی خودش رو ندیده