2777
2789
بارداری خیر باشه

میگی پسرم امسال مدرسه میره تا آخرش یا نه

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ن منتظرم حس ششمی بیاد جواب بدهخودمم حسم خوبه حس کردم ممکنه این دفعه باردارشی اگرم نشدی ماه بعدی میشی ...

واسه منم بچه حس میکنی عزیز؟

لعنت خداواسه اون نرهایی که درخواست دوستی میدن علاف های سرکوچه

اره میره ولی ناراضیه

ممنون جواب دادی عزیزم ❤️اره ناراضی هی میگه نمیرم بعد میبینن دارم گریه میکنم میگه میرم هیییی اوضاعی درست کرده برام

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

دور دلت بگردم دبیرستانی؟ آنلاین میشه نگران نباش گلم

فدات خدا نکنه نه هشت سالش پسرم دوسال مدرسه عقب افتاد امسال هیچی اینطوری پیش میره

چند ماه دیگه

دورت بگردم ممنون که وقت جواب دادی من چند ساله منتظرم همسرم باید عمل کنه میخام بدونم بعد عمل باردارمیشم یاهمینجوری مثل بعد چندماه؟

لعنت خداواسه اون نرهایی که درخواست دوستی میدن علاف های سرکوچه