2777
2789
عنوان

شوهر بی خیالم

371 بازدید | 42 پست

شوهرم بیشتر وقتا نسبت به مسائل زندگی خیلی بی خیاله

طوری که با بی خیالیش اعصابمو داغون میکنه

مثلا ما دو هفته دیگه به پایان وقت اجارمون نمونده اصلا عین خیالش نیست نه زباد دنبال خونه میگرده نه از اون ور به صاحب خونه اطلاع میده که اونم فکر مستاجر باشه پولمون رو جور کنه

یا اینکه با اینکه دخل و خرجمون بهم نمیخوره و هشتمون گرو نهمون هست حاضر نیست به خودش سختی بده بره سر یه کار دیگه با اینکه کارش خیلی راحت و پشت میزی و بقول خودش بیشتروقتا سرکار پشه میپرونه 

دیگه تحملش رو ندارم

نمیدونم چیکار کنم

همیشه هرچیزی که خواستم رو به سختی بدست آوردم.

همدردیم😑

حجاب یعنی: بی نیاز از هر نگاهی جز نگاه خدا 😍 یعنی: یک پیله تا پروانه شدن 🌹 یعنی: هرکسی لایق دیدن زیبایی های من نیست 😊 یعنی: محتاج جلب توجه تو نیستم 😛 یعنی: زن والاست نه کالا 😍 یعنی: من انتخاب میکنم که تو چه ببینی 👊 چادر سه نقطه دارد، همان سه نقطه ای که فرق است بین پوشیدگی و پوسیدگی..... حیا را که نفهمی،چادر سیاه هم تورا محجبه نخواهد کرد.اگر حجاب مارا به ۱۴۰۰ سال پیش میبرد بی حجابی به عصر حجر خواهد برد☺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واااا چقدر راحت....٢ هفته مونده،منكه ديوونه ميشم اينطوري،شوهر من برعكسه،هميشه جلو جلو برنامه ريزي ميكنه گاهي كلافه ميشم

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️

تو خرج بندازش بزار مجبور شه بعدشم اصلا کار نداشته باش روانشناسه میگفت اینجور وقتا شما اصلا با خونه و مشکلات مالی کاری نداشته باشین 2 بار که موعد تخلیه خونه رسید و صاحبخونه خونشو میخواست یا بخاطر هر چیز لحظه آخر به چه کنم چه کنم بیفته خودشو جم میکنه اون میدونه ک شما حواستون هست بیخیاله

واااا چقدر راحت....٢ هفته مونده،منكه ديوونه ميشم اينطوري،شوهر من برعكسه،هميشه جلو جلو برنامه ريزي مي ...

وای بخدا آرزوش مونده تو دلم یه کاری رو خودش از قبل انجام بده استرسش رو تو جون من نندازه

تو خرج بندازش بزار مجبور شه بعدشم اصلا کار نداشته باش روانشناسه میگفت اینجور وقتا شما اصلا با خونه و ...

چه میدونم والا

تو خرج بیوفته هم خیری راحت میره دست به پول های پس انداز میزنه که وام گرفتیم برا خونه

من از اونور کلی تلاش میکنم حتی بعد کارم که کلی خستگی داره و کار خونه 

عصرا کلاس خصوصی میگرفتم بلکه یه کم پس انداز کنم برا بچه 

ولی اون بی خیال اگه اندازه نصف من به فکر بود دیگه مشکلی ندتریم

وای بخدا آرزوش مونده تو دلم یه کاری رو خودش از قبل انجام بده استرسش رو تو جون من نندازه

آره سخته،حالا من اصلا بيخيالم،مثلا شوهرم ميگه اين ماه آسانسوريه نيومد قرارمون ١ام بود من ميگم حالا چند روز اينور اونور ميگه نه،سلامتون به خطر ميفته خراب شه،اصلا تو همه ي موارد همينه كلا  

❤️تمام زندگيه من،پسر خوشگلم كي ميشه بغلت كنم و دستاي كوچولوتو لمس كنم❤️
چه میدونم والا تو خرج بیوفته هم خیری راحت میره دست به پول های پس انداز میزنه که وام گرفتیم برا خونه

اصلا نمیدونم مردا چرا تو مدیریت مالی انقد ضعیفن. پس شوهرت چشمش به اون وامس ک خیالش راحته مردا کلا اینطورین تا ته پولشون در نیاد به تکاپو نمیفتن حرص نخور سعی کن بیخیال باشی یه مدت بزار خودش فکره همه چی باشه تا عادت کنه

یه سوال به نظر میرسه شما از دسته خانومایی باشی که خیلی به مساعل مالیو مدیریت خونه که دست مرده توجه ...

خیلیییی 

دلم میخواد با خیال راحت بشینم تو خونه نه استرس بی پولی داشته باشم نه چیز دیگه 

ولی بعضی وقتا شبا خوابم نمیبره از فکر حتی