2777
2789
عنوان

چرا بیدارین🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 686 بازدید | 98 پست
روزی هزار تا استغفار بگو .خیلی خوبه

دارم میگم استغفار

ولی نمیدونم چرا قفله همچی هر شب کارم اینه تا صبح بیدار باشم تو دنیای واقعی هم نمیتونم درد و دل کنم با کسی صورتمون با سیلی سرخ میکنیم گاهی حس میکنم دارم دق میکنم

۲۰

خب هنوز کوچولویی 😍🥹😅 5سال دیگه این روزا برات خنده دار میاد 😂 ولی دوران لذت بخشیه 😅اونم میدونه روش کراشی یا راه ارتباطی داری باهاش؟!

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از فکر اینکه چیکار کنم رزق و روزی نعمت بیاد تو زندگیم چرا درا رومون بسته میشه

الان شرایط همه همينجور شده 🤦🏻♀️ فعلا باید تحمل کنیم

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

همش فکر میکنم بخابم بلایی سزم میاد😭

دورازجون

من از 👻میترسم

نهم ،واسه هشتمو دارم میخونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم ...

🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️

نمیدونم والا هی میخواد یه کاره پر درآمد داشته باشه

انشالله خداوند بهمون کمک کنه برات صدتا صلوات میفرستم که حاجت بگیری برام دعا کن باشه گلم؟

اسمم فاطمه اس برای من و مهدی دعا کنید که مشکلات مالیمون حل بشه مهدی شغل عالی با حقوق بالا گیرش بیاد

بچه ها دعاتون ازم دریغ نکنید برای سلامتی روحی و جسمی من و مهدی دعا کنید