2777
2789
عنوان

چرا بیدارین🫠

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 98 پست
پایان ناممو مینویسم فردا باید تحویل بدم😢

ایشالا که اوکی بشه برات 😍

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

ی کتاب دامپزشکی هست باید فصل هایی که به عهده منه رو ترجمه میکردم و تا صبح تحویل میدادم الان تموم کردم و از سر درد دارم میمیرم

هر مردی که درخواست دوستی بده کوووو..چه اییه

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من از غصه و اشک بیدارم . بیا تاپیکم رو بخون

برات کامنت گذاشتم همون اول 🥲 ببین منم دقیقااااا تو ازداوج قبلیم شرایط تو داشتم بعد که عروسی کردم کم کم دستشون برام رو شد که تو دوران عقد چقدرررر پنهون کاری کرده بودن

انسانیت ملاک پیچیده ای ندارد !همینکه در میان مردم زندگی کنیم ،ولی هیچگاه به کسی ؛زخم زبان نزنیم ...دروغ نگوییم ...کلک نزنیم ...دلی را نشکنیم ...سوء استفاده نکنیم ...و حقی را ناحق نکنیم ...یعنی انسانیم ...!❤️

تولدشه،یطوری استرس دارم انگار من میخوام بزام😭😂کراشمه

😂 😂 😂 😂 😂 😂 عالی بود

چندسالته؟!

بباید طبیعی لاغر شد، با ورزش و کم خوری

اینکه اره، ورزش میکنم هرروز و رژیمم هستم ولی وزنم دیر پایین میاد 🤦🏻♀️ دیگه دنبال راه میانبر بودم!

[QUOTE=424612935]از چی؟[/QUOجدیدا میترسم شبا اصلا خاب ندارم چندشبه

منم دقیقا به مدت دو هفته هست شبا میترسم!!