2777
2789
تو خودت دنبال ایراد نگرد دنبال تنگ کردن واژنت نباش اونه که ذاتش کثیفه لیاقتش همون هرزه هان غصه نخور ...

خیلی لاشیه تولدم برام طلا و گل میخره یکاری میکنه انگار میخاد خوشحالم کنه و براش مهمم ولی من همچین حسی ندارم اگه دوستم میداشت ک بهم خیانت نمیکرد

اصلا چرا باهاش رابطه داری نمیترسی مریض بشی؟ عجب آشغالیه

فکر کن من یه هفته بچم ب دنیا اومده بود بخش ان ای سیو بعد تو گوشیش دیدم ک خونه خالیه تو مجتمعمون خونه دوستش به یکی از همسایه هامون ک اونم خرابه گفته بیا پیشم بیاحالتو خوب میکنم دراین حد منکه افسرده شدم فقط بخاطر بچه هام موندم ازش متنفرم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین خواهری اگه نمیتونی طلاق بگیری که احتمال زیاد همینه چون تاپیکای قبلتم دیدم فهمیدم که میخوای بمونی پس یه راه بیشتر نداری.سرت و دلت رو با خدا گرم کن.معشوق حقیقی اونه.تکیه گاه واقعی اونه.با خدا خلوت کن با او عشق بازی کن.بچه هاتو بزرگ کن براشون مادری کن و از مادری کردنت لذت ببر

بخاطر یه مرد که چنین کارایی باهات کرده خودت رو از بین ببری ؟؟ منطقی نیست.بچه هات یه مادر سالم و قوی و سر حال نیاز دارن.به خودت برس با اتصال به خدا

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

اکثرزنای ایرانی خیانت دیدیم😔چکارمیتونیم بکنیم وقتی بچه داریم کجاروداریم بریم باهاش حرف بزن بلکه آدم شدتامیتونی ازش پول ببروطلاجمع کن تا اگه روزی خواستی مستقل شی محتاجش نباشی عزیزم

خدایاتاابدوهمیشه شکرت♥️

فکر کن من یه هفته بچم ب دنیا اومده بود بخش ان ای سیو بعد تو گوشیش دیدم ک خونه خالیه تو مجتمعمون خونه ...

خدا صبرت بده زن به طور طبیعی بعد زایمان حالش خوب نیست و تحت فشاره دیگه اینچیزا هم بشه داغون میشه ...ترس آبروشو نداره؟؟ منظورم اینه تو خانواده و فامیل میدونن همچین آدمیه؟؟