mo_oni3 مدیر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 عنوان دیت اول | مشاهده متن کامل بحث + 147 بازدید | 28 پست با یکی آشنا شدم خیلی اوکیه ولی بدجور اصرار داره دیت اول اون بیاد دنبالم واسه کافه ، هر چی گفتم خودم جدا میام قبول نکرد گفت اگه میخوای بیشتر چت کنیم یا تلفنی هر چی که اعتمادت بیشتر بشه ببرمت برام عجیب بود کارش، بنظرتون برم؟ امروز | 01:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
pastillam عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 4425 قبول نمیکنه :/ نمیدونم میگه بهم بر میخوره خیلی عجیبه پس حتما میخواد کاری انجام بدی نریا من چند سال پیش همچین موردی داشتم آخرش نرفتم پسره تو دعوا اعتراف کرد که میخواست تو ماشین بلایی سرم بیاره در بیرق شاخه های زندگی هنوز جوانه امید پابرجاست:)
nikotin79 عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4 خب همین سوال کنه اصلا اینجوری بود که اگه میخوای یه ماه دیگه هم صحبت کنیم ولی من بیام دنبالت اگه هدف دیدنه که فرقی نداره ولی خب اصرار میکنه کلا کنسل کنی بهتره تو این دنیا به هیچی نمیتونی تکیه کنی جز پاهای خودت...
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 33485 قبول نمیکنه :/ نمیدونم میگه بهم بر میخوره پس بنظرم بلاکش کن تا واقعا بهش بربخورهمرتیکه هولقشنگ مشخصه چ هدفی دارهنرو خداییش فرداشب همین موقع داری غصه مبخوری اگه بری
خواهر_جوجه_اردک_زشت_ عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 1440 آره واقعا خودمم موندم ، کیس خیلی خوبیه هاا ولی اصرارش عجیب بود ولش کن وقتی میگه حتماااااااااااا خودم ببرمت یه چیزی هست
mo_oni3 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 یه برنامه داره واست آره واقعا خودمم موندم ، کیس خیلی خوبیه هاا ولی اصرارش عجیب بود
mo_oni3 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 خیلی عجیبه پس حتما میخواد کاری انجام بدی نریا من چند سال پیش همچین موردی داشتم آخرش نرفتم پسره تو دع ... جدییی من چون فکر کردم خیلی آدم خوبیه اشکالی نداره اگه چشم پوشی کنم
mo_oni3 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 خیلی عجیبه پس حتما میخواد کاری انجام بدی نریا من چند سال پیش همچین موردی داشتم آخرش نرفتم پسره تو دع ... خب ببین من الان اوکی دادم ، الان چی بگم که پشیمون شدم و نمیخوام برم ، چون خیلی اصرار کرد مجبور شدم بگم باشه ولی الان نمیدونم چی بگم
mo_oni3 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 پس بنظرم بلاکش کن تا واقعا بهش بربخورهمرتیکه هولقشنگ مشخصه چ هدفی دارهنرو خداییش فرداشب همین موقع دا ... خب ببین من الان اوکی دادم ، الان چی بگم که پشیمون شدم و نمیخوام برم ، چون خیلی اصرار کرد مجبور شدم بگم باشه ولی الان نمیدونم چی بگم
فضول5 عضویت: 1400/02/18 تعداد پست: 33485 خب ببین من الان اوکی دادم ، الان چی بگم که پشیمون شدم و نمیخوام برم ، چون خیلی اصرار کرد مجبور شدم ب ... تعارف نداشته باشکاملا رک بگو که من فکر کردم ولی نمیتونم همراهت بیامخودم جدا میامبرای برگشت هم خودم تنها برمیگردماصلا تعارف نکن
mo_oni3 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 توی ماشین سوار نشو خب ببین من الان اوکی دادم ، الان چی بگم که پشیمون شدم و نمیخوام برم ، چون خیلی اصرار کرد مجبور شدم بگم باشه ولی الان نمیدونم چی بگم
pastillam عضویت: 1402/03/17 تعداد پست: 4425 جدییی من چون فکر کردم خیلی آدم خوبیه اشکالی نداره اگه چشم پوشی کنم آدم خوب چقد نیتت پاکه نخیر آدم خوب برای این چیزا اصرار نمی کنه برو محل دیت اگه گفت چرا بهم نگفتی بگو بابام رسوند نتونستم نه بگم بهش تا وقتی که خوب نشناختیش سوار ماشینش نشو دیدم که میگم در بیرق شاخه های زندگی هنوز جوانه امید پابرجاست:)
پول_خوشبختی_میاره عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 4787 خب ببین من الان اوکی دادم ، الان چی بگم که پشیمون شدم و نمیخوام برم ، چون خیلی اصرار کرد مجبور شدم ب ... کنسل کن بگو مادرت حالش بد شداکلا باهاش کات کن چون اعتماد نداری بهش ⛔️حیوان نر! اگه پدرتو نمیشناسی درخواست بده⛔️
mo_oni3 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/15 تعداد پست: 26 کنسل کن بگو مادرت حالش بد شداکلا باهاش کات کن چون اعتماد نداری بهش جدی ، یعنی در این حد کارش ضایع بود؟
پول_خوشبختی_میاره عضویت: 1402/07/16 تعداد پست: 4787 جدی ، یعنی در این حد کارش ضایع بود؟ وقتی اصرار میکنه احتمالش زیادهصددرصدی نمیگم که یه وقت گناه نشهولی میتونیت کوتاه بیاد و درک کنه که دیت اول هنوز شناخت کمه و طبیعیه که نخوای بری تو ماشین ⛔️حیوان نر! اگه پدرتو نمیشناسی درخواست بده⛔️