bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 عنوان کاش منم 51 بازدید | 15 پست پدر داشتم و حسش رو میفهمیدمکه پدر داشتن چه شکلیه دخترای دیگه رو میبینم پدر دارن حسرت میخورم حال گنجشکی رو دارم که بال و پرش رو چیدن امروز | 01:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shalvargolgoli عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2546 کاش من یا پدر خوبی میداشتم یا پدر نمیداشتم اصلا نخواستم پدر ای خداا
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 آخی🥲فوت کردن؟ خیلی وقته قبل به دنیا اومدنم
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 کاش من یا پدر خوبی میداشتم یا پدر نمیداشتم اصلا نخواستم پدر ای خداا پدر فقیرش هم پدره،کتک زنش هم پدره،معتادش هم پدره،دردش هم پدرهای کاش من یه پدر کتک زن داشتم ولی زنده بود
shalvargolgoli عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2546 پدر فقیرش هم پدره،کتک زنش هم پدره،معتادش هم پدره،دردش هم پدرهای کاش من یه پدر کتک زن داشتم ولی زنده ... نداری که اینو میگی پدر بد خودش یه مشکل بزرگه باعث بی آبرویی استرس بدبختی حالا من که ازدواج میکنم میرم مامانم باهاش درگیر میمونه ایشالا بمیره راحت شیم
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 همه درد من تو یه کلمه خلاصه میشه نبود پدر
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 نداری که اینو میگی پدر بد خودش یه مشکل بزرگه باعث بی آبرویی استرس بدبختی حالا من که ازدواج میکنم میر ... نمیتونم قضاوتت کنم ولی دخترای اطراف رو میبینم پدرشون حتی بعد ازدواج هم هواشونو داره و پشتشونه ولی من چی یه دانشگاه هم نتونستم برم
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 خدارحمتشون کنه عزیزم🫂🥲 ممنون قربونت بشم خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه،قرین رحمت و آمرزش خدا🌺
shalvargolgoli عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2546 نمیتونم قضاوتت کنم ولی دخترای اطراف رو میبینم پدرشون حتی بعد ازدواج هم هواشونو داره و پشتشونه ولی من ... من بخاطر اینکه از بی مسئولیتی گند زده به مدارکمون نمیتونم برم دانشگاه حتی مدرسه هم به زور فرستاد
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 من بخاطر اینکه از بی مسئولیتی گند زده به مدارکمون نمیتونم برم دانشگاه حتی مدرسه هم به زور فرستاد بالاخره از قدیم گفتن پدر بدش هم پدره لابد درقبال گند زدن به مدارکتون یه طرف رو هم آباد کرده
shalvargolgoli عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2546 بالاخره از قدیم گفتن پدر بدش هم پدره لابد درقبال گند زدن به مدارکتون یه طرف رو هم آباد کرده هیچ طرفو آباد نکرده انقد آدم مزخرفیه خانواده ی خودش و فامیلاش همه باهاش قطع رابطه کردن فقط ما مجبوریم تحملش کنیم
bastani_falafel مدیر استارتر عضویت: 1402/01/14 تعداد پست: 222 هیچ طرفو آباد نکرده انقد آدم مزخرفیه خانواده ی خودش و فامیلاش همه باهاش قطع رابطه کردن فقط ما مجبوری ... نمیتونم قضاوتش کنم تو شرایط شما نیستمبنظر جز معدود کسایی هستین که از پدر شانس نیاوردینهمسایه امون هم همین بود که بالاخره طلاق صورت گرفت بچه ها هم رفتن پی زندگیشون اما پسراش هنوز مجردن چون به درآمدی نرسیدن که زندگی تشکیل بدن
shalvargolgoli عضویت: 1405/04/24 تعداد پست: 2546 اره واقعا من از معدود کسایی هستم که گرفتار همچین بلایی شدم این حجم از بدشانس بودن یعنی واااای