2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

کاش من یا پدر خوبی میداشتم یا پدر نمیداشتم اصلا نخواستم پدر ای خداا

پدر فقیرش هم پدره،کتک زنش هم پدره،معتادش هم پدره،دردش هم پدره

ای کاش من یه پدر کتک زن داشتم ولی زنده بود

پدر فقیرش هم پدره،کتک زنش هم پدره،معتادش هم پدره،دردش هم پدرهای کاش من یه پدر کتک زن داشتم ولی زنده ...

نداری که اینو میگی

پدر بد خودش یه مشکل بزرگه

باعث بی آبرویی

استرس

بدبختی

حالا من که ازدواج میکنم میرم مامانم باهاش درگیر میمونه

ایشالا بمیره راحت شیم

نداری که اینو میگی پدر بد خودش یه مشکل بزرگه باعث بی آبرویی استرس بدبختی حالا من که ازدواج میکنم میر ...

نمیتونم قضاوتت کنم ولی دخترای اطراف رو میبینم پدرشون حتی بعد ازدواج هم هواشونو داره و پشتشونه ولی من چی یه دانشگاه هم نتونستم برم

نمیتونم قضاوتت کنم ولی دخترای اطراف رو میبینم پدرشون حتی بعد ازدواج هم هواشونو داره و پشتشونه ولی من ...

من بخاطر اینکه از بی مسئولیتی گند زده به مدارکمون نمیتونم برم دانشگاه

حتی مدرسه هم به زور فرستاد

من بخاطر اینکه از بی مسئولیتی گند زده به مدارکمون نمیتونم برم دانشگاه حتی مدرسه هم به زور فرستاد

بالاخره از قدیم گفتن پدر بدش هم پدره

لابد درقبال گند زدن به مدارکتون یه طرف رو هم آباد کرده

بالاخره از قدیم گفتن پدر بدش هم پدره لابد درقبال گند زدن به مدارکتون یه طرف رو هم آباد کرده

هیچ طرفو آباد نکرده

انقد آدم مزخرفیه خانواده ی خودش و فامیلاش همه باهاش قطع رابطه کردن

فقط ما مجبوریم تحملش کنیم

هیچ طرفو آباد نکرده انقد آدم مزخرفیه خانواده ی خودش و فامیلاش همه باهاش قطع رابطه کردن فقط ما مجبوری ...

نمیتونم قضاوتش کنم تو شرایط شما نیستم

بنظر جز معدود کسایی هستین که از پدر شانس نیاوردین

همسایه امون هم همین بود که بالاخره طلاق صورت گرفت بچه ها هم رفتن پی زندگیشون اما پسراش هنوز مجردن چون به درآمدی نرسیدن که زندگی تشکیل بدن