2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کاملا بستگی داره

اگه محدودیت مالی داری، قطعا طلا

مگه گوشی ها دیگه چشونه

//   کِـی به انداختن ِ سنگ پیاپی در آب ، ماه را میشود از حافظه ی آب گرفت !؟ //   میرسن روزای خوب🤍🌸🌱 پَرواز ۶۵۰

طلا

منم باورم نمیشد ولی مدیتیشن یعنی نماز شیطان، یعنی ورود موجودات شرور به زندگی شما،در هیچ کجای دین و شریعت گفته نشده مدیتیشن کنید،فقط گفته شده انجام واجبات و ترک محرمات، اینا اسمشون مراقبت نفسه، مراقبه نیست، مدیتیشن و مراقبه کلک شیطانه.بوسیله یوگا و مدیتیشن فرد از ابتدا یا پس از مدتی آرامش بسیار عمیقی در خود حس میکند اما در پس این آرامش ارزش های انسان واژگون و تغییرات عمده ای در سبک زندگی او پدید می آید،طبق گفته معلمان یوگا، یوگا راهیست برای ارتباط با نیروهایی شعورمند در طبیعت که یوگی را در انجام کارهای خارق العاده قدرتمند میسازند، اما نظر به واقعیت پنهانی آن و آمیختگی با سحرو پرستش اله گان شیطانی در پی واژگونی ارزشهای انسانیست..خوشحالم که امضام مورد توجه خیلیا قرار گرفته،حتی اگه مخالفی، اینکه یکبار به گوشت بخوره هم ارزشمنده،امروزه چون شیاطین در عالم پرستیده میشن،کسی نمیاد در موردش مقاله یا کتاب چاپ کنه،چون مورد هجمه ماورایی و انسانی قرار میگیره،همینطور که من با امضایی که گذاشتم اینجا مخالفانی پیدا کردم،و در کل این به نفع نظام کنونی دنیا نیست که بخواد در موردش روشنگری کنه،اتفاقا بسیار هم پنهانی و بعنوان یک ورزش دارن این آیین شیوا پرستی رو پیش میبرن،شیوا از خدایان باستان (از جنیان قدرتمند هستش),تو نت هم سرچ کنید مطالبی درینمورد هست،در آخر شما آزادی قبول کنی یا خیر.

قطعا طلا این سوال داره😐

طلا سرمایه ست

چهار سال دیگع ب دردت میخوره

اما گوشی چهار سال دیگه خراااب میشه

بااین وضع اقتصاد معلوم نیست چهار سال دیگه چه ب روزگارمون میاد

اما حداقل طلااات دستته

اگه پولدار بودی دوتاش میخریدی پس پولدار نیستیآیفون میخوای چیکار

عزیزم خب به اندازه ی شما دارا نیستیم. ی مقدار پول دستم اومده نمیدونم بدم طلا بگذارم پیش باقی طلاهام و با این ۱۷ نرمال سر کنم یا گوشیمو ارتقا بدم🙃

قطعا طلا این سوال داره😐طلا سرمایه ستچهار سال دیگع ب دردت میخورهاما گوشی چهار سال دیگه خراااب میشهبا ...

خب طلاهای ک دارم سال تا سال از تو جعبه بیرون نمیارم🙃

خب طلاهای ک دارم سال تا سال از تو جعبه بیرون نمیارم🙃

قربونت بشم منم طلا دارم اما در نمیارم

ولی بعد ب کارت میاد

چقد،طلا داری میشه بگی حدودا؟

من خواهرشوهرم همینجوری از بچگی مادرشوهرم یادش داده بود

هی کم کم طلا خرید با پولای پس اندازش

امسال که طلا یکم رفت بالا

فروخت داد یه واحد اپارتمان نقلی تو تهران

الانم داره باز میگیره یکم پولش کمه

میخواد ماشین بخره

این بهترررره از ایفون که

ایفون دستت هست یه ماه دوماه سه ماه اطرافیان هی نیگات میکنن خوشت میاد پزش میدی

بعدم عادی میشه

میشه گوشی دست دوم

اما خونه هم کلاسش بیشتره هم بهتره هم سرمایه ست

کلا میری تو یه لول دیگه

البته اگه نداری خودت

قربونت بشم منم طلا دارم اما در نمیارم ولی بعد ب کارت میادچقد،طلا داری میشه بگی حدودا؟من خواهرشوهرم ه ...

خونه دارم ی دنا پلاسم دارم حدودا ۱۵۰ گرم هم طلا و ی باغ

خونه دارم ی دنا پلاسم دارم حدودا ۱۵۰ گرم هم طلا و ی باغ

خب اگع اینارو داری و برای خودت و به نام خودت هست بگیر ایفون رو

اما خب کارای بهتری هم میشه باهاش کرد هاا

البته شرایط شما فرق داره خب

اما اگه من بودم کار دیگه ای میکردم