2777
2789
عنوان

لاغری

72 بازدید | 10 پست

من بخاطر تنبلی تخمدانم میخوام لاغر شم

قرص اورلیستات گرفتم با امگا سه

روغنو خیلی کم کردم برنج نانم کم کردم م قند حذف

روزی ی ساعتم پیاده روی

ماهی چند کیلو کم میشم

قرصارو پزشک تجویز کرده سر خود نیس

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ویتامین هم فراموش نکن بخاطر اورلیستات

پروتئین بیشتر بخور بدنت شل نشه

آب حتما بخور

سبوس برنج بریز تو ماست بخور ریزش مو نگیری

تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...

ویتامین هم فراموش نکن بخاطر اورلیستات پروتئین بیشتر بخور بدنت شل نشهآب حتما بخورسبوس برنج بریز تو ما ...

ی سوال افرادی ک اورلیستات مبخورن گلاب ب روت اسهال میشن مدفوعشون چرب میشه من امروز اولین روزی بود ک خوردم اصلن یوبس شدم

ی سوال افرادی ک اورلیستات مبخورن گلاب ب روت اسهال میشن مدفوعشون چرب میشه من امروز اولین روزی بود ک خ ...

این قرص بیشتر چربی غذا رو دفع میکنه مثلا قرمه سبزی قیمه

حالا یکهفته بخور

ورزش کنی بهتر جواب میده

تلاش گرگ مادر را سگ چوپان نمیفهمد/رهایی شوق زندانیست که زندان بان نمیفهمد/شبی از صحبت یک دزد بر این مفهوم پی بردم برای شام فرزندان پدر ایمان نمیفهمد/و فهمیدم نفهمیدن خودش فهمیست در آدم و هرکس گفت میفهمد همان انسان نمیفهمد...