2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من سند خونه رو با کپی برده بودم اون گفت سندت قدیمیه آدرس نداره بنچاق می خواد منم نمی دونستم بنچاق چیه خودشون هم روی شیشه زده بودن اصل سند و کپی بعد رو کرد به بقیه به من گفت نمی فهمه من چی می گم

خیلی آدم وقیح و وحشتناکی بود بهش گفتم آقا توهین نکن گفت من توهین نکردم برو اصلا کارت رو انجام نمی دم منم رفتم پیش مدیر رفتارشو توضیح دادم مدیر هم به من گفت این طرز برخورد با مدیر مدرسه نیست گفتم ببخشید من چه گفتم که اینو داری می گی من دارم از معاونتون به شما گله می کنم می گه اون گفته نمی فهمی توهین بهت نکرده گفتم توی ادبیات ما این توهینه

من سند خونه رو با کپی برده بودم اون گفت سندت قدیمیه آدرس نداره بنچاق می خواد منم نمی دونستم بنچاق چی ...

عزیزم من دیدم بعضیا خیلی بد برخورد میکنن ولی سند خونه رو برای تطبیق آدرس میخوان وقتی آدرس توش نباشه به تنهایی به کارشون نمیاد در نتیجه بنچاق هم بازم هست.

خدایا شکرت شکرت شکرت.
اسم مرده رو پرسیدم بازرسی آموزش پرورش منطقه زنگ زدم گفتم 

فایده ای نداره مدارس دولتی رو کاری ندارن همینه

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

[QUOTE=62807365]عزیزم من دیدم بعضیا خیلی بد برخورد میکنن ولی سند خونه رو برای تطبیق آدرس میخوان وقتی آدرس توش نباشه ...[/QUOTE

حرفتون رو قبول دارم من فقط نمی دونستم بنچاق چیه سوال کردم اونم در جوابم توهین کرد به مدیرشون گفتم کسی که سوال اول به دوم می کشه توهین می کنه من برای بچم نگرانم و موضوع رو پیگیری می کنم

مادرهایی رو دیدم که می آن با خواهش و التماس برای ثبت نام توروخدا این کارها رو نکنین و آدمهای بی جنبه رو اینقدر پررو نکنین اگه توی منطقه باشین وظیفشونه که ثبت نام کنن اگه نه که چه اصراریه ببرین بچتونو مدرسه محلتون ثبت نام کنید منت این آدمهای عقده ای رو نکشید حالا فکر می کنید یکی دوتا منطقه بیاد بالا چه گلی به سر بچها می خوان بزنن

همه مدارس فقط شده نون دونی مفت خورها یک تابلوی هیئت امنایی می زنن و هر چی دلشون بخواد پول می گیرن تازه یک سری کارت هم چاپ کردن اسمشو گذاشتن کمک به خیرین مدرسه ساز راه دزدی خیلی بازه توی این مملکت بی در و پیکر

فایده ای نداره مدارس دولتی رو کاری ندارن همینه

ربطی به دولتی و غیر دولتی بودن نداره هر آدمی اخلاق خودشو داره مدرسه دولتی خیلیم خوبه البته من نمونه میخونم متوسطه اول و ابتدایی دولتی بودم 

زِندِگی کَسی به ما رَبط نَدارَد💎🍃🌙