2777
2789
عنوان

صدا میشنوم😖

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 44 پست
اگه شوهر کنم دوست ندارم دون بدونه سرکوفت بزنه

خب نگو ب کسی ی راز باشه واسه خودت

میدونستید مغول ها وقتی غذا نمیخورن مامانشون بهشون میگه بغول😂 من زندگی بزرگسالی نمی‌خوام منو ببرید استخر توپ😩همیشه گشنمه حتی وقتی دارم غذا میخورم😋 همونیم که میگم حالم خوبه اما دیگه پوست لبی برام نموندههههه🙂مشکلی با صبر ندارم فقط نمی‌دونم چقد دیگه باید صبکنم🤔زندگیم هر روز داره “تازه کجاشو دیدی، این که چیزی نیست” تر میشه🤩کاش تو زندگی بعدیم یه ابر باشم ،هروقت ناراحت شدم گریه میکنم تموم شم😭

وا بفهمه این چه حرفیه.مهم حال خودته

خیلی درد بدیه خیلی خدا برا کسی نخواد

اگه یکی یهم توهین کنه به خانوادم بگم باور نمیکنن فکر میکنن توهم میزنم حالا فرض کن شوهرم🤦🏻♀️

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

خب باید فقط تو دهنشون نگاه کنم تا متوجه بشم وگرنه غیر این صدا توهمه عادیه

جنگیری و اینکارا مزخرفه

تو اگه اعتقاد داری با اطمینان از قبول شدن خواسته ات برو حرم امام رضا

اگه بدونی چه گره هایی تو حرم باز شده

من به چشم خودم شفای بیمار دیدم اونم بیماری لاعلاج

برو و مطمین باش مشکلت حل میشه و بعدش برنامه بذار دقیق کاراتو بکن و به این چیزا توجه نکن و فکر پیشرفت باش تا آیندتو بسازی

اسی توهم نزدی موجودات ماورایی و جن هستش بنظرم حرز امام جواد از آدم خوب بگیری درست میشه خیلی مهمه حرز ...

میدونی همون اوایل توهمم

صدای همسایه میشنیدم که بهم توهین میکنه حتی زنگ زدم پلیس در این حد

بعد همون صدا ها گفتن که آره ما دوتا جن هستیم عاشقت شدیم فلان

بعد دیگه همه کاری کردم جنگیری ،روانشناس همه نمیدونم دیوونه شده بودم یا جن زده تموم شد حالا دوباره شروع شده

تازه کربلا بودم 🥲 برام دعا کن🥲

انشاالله مشکلت حل میشه عزیزم یه تغییر تو زندگیت بده...از حالت روتین خارج شو...مثلاً تفریح بیشتر داشته باش..کلاس ثبت نام کن البته کلاسی که استرس نده...مثلاً تو گروههای کوهنوردی عضو شو یا گروههای دوچرخه سواری ..یه کاری بکن سرت گرم کارای دیگه بشه اصلا سر و صدا برات مهم نباشه...دوست من یه مدت افسرده بود کلاس اسکیت ثبتنام کرد با مربیش تهش ازدواج کرد😁🤣

میدونی همون اوایل توهمم صدای همسایه میشنیدم که بهم توهین میکنه حتی زنگ زدم پلیس در این حد بعد همون ...

این چیزی که تو تعریف میکنی جنه و فقط هم به چشم تو میاد الکی نرو داروهای مضر بخور، باید بری سراغ آدم مومنی که جن ها ازش بترسن بتونه اونا رو ازت دور کنه

گمم کن تو بغلت.............. **خدا**:♡

این چیزی که تو تعریف میکنی جنه و فقط هم به چشم تو میاد الکی نرو داروهای مضر بخور، باید بری سراغ آدم ...

میدونی چرا ممکنه یه نفر جن زده بهشه؟ چطور یه ادم معتقد که نماز و روزه و اینا داره یهو جن زده بشه

لطفا برای موفق شدنم یه صلوات بفرستید🙂❤️

این چیزی که تو تعریف میکنی جنه و فقط هم به چشم تو میاد الکی نرو داروهای مضر بخور، باید بری سراغ آدم ...

هوم میرم ولی خیلی رفتم

و خیلی اونموقع ها اذیت شدم دستشویی نمیرفتن حس میکردم یکی صدای دستشویی کردنمو میشنوه،حموم نمیرفتم ،تو آیینه نکاه نمیکزدم چون میگفتن صداها تو آیینه نکاه نکن ،نمیزاشتن آهنگ گوش بدم منو تا دم مرگ ترسوندن گفتن ما داریم از درون بدنت میخوریم

کلی پیش آخوند،جنگیر،دعا نویس رفتم

ولی اگه اسکیزوفرنی باشه چی😭

میدونی چرا ممکنه یه نفر جن زده بهشه؟ چطور یه ادم معتقد که نماز و روزه و اینا داره یهو جن زده بشه

جنگیر یه خاطره برام تعریف کرد که یکی از کسایی که جن زده بوده یه خانم خیلی مومن بوده که جن ها رو میدیده بعد جن ها رو خودشون چادر مانند میانداختند و خودشون حا ائمه جا زده بودن بعد این زنه حدود ده سال بیشتر ازینا پذرایی میکرده نمیدونسته بعد که میاد پیش این جنگیری میکنه و اینل

هوم میرم ولی خیلی رفتم و خیلی اونموقع ها اذیت شدم دستشویی نمیرفتن حس میکردم یکی صدای دستشویی کردنمو ...

نه نیست،خب اینایی که تو رفتی سراغشون برای دفع جن آدمای قوی نبودن برای اینکار

چون این جن هایی که اذیتت میکنن قوی هستن و ضعف تو قدرت میگیرن ،سوره بقره رو بخون آیت الکرسی زیاد بخون اگه توان مالی داری عقیقه انجام بده

خیلی عوامل ممکنه باعث جن زدگی بشه مثلا اینکه ممنکنه ناخواسته بهشون آسیب زده باشی