2777
2789
عنوان

کنکور انسانی

50 بازدید | 26 پست

من امسال کنکور دارم و واقعا استرس دارم چون هنوز هیچ کاری نکردم

بنظرتون واسه منابع کنکور حتما باید چاپ ۱۴۰۵ بگیرم ؟؟

اخه بعضی کتابا ۱۴۰۳ هستن

چه فرقی دارن اخه

میشه کمکم کنین

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نهایی حتما چاپ جدید بگیر

آره میتونی 1403 بگیری به جز روانشناسی، روانشناسی چاپ جدید بگیر درضمن مشاور بگیر اشتباه خواهر منو نکن از اول مهر میگفت دیره پشت میمونم ولی خیلیا برعکس خواهر من از اول نشستن از مهرماه نهایی کار کردن در کنار تست یک مشاور خوب گرفتن الان وضعشون عالیع

یه صلوات بفرس

من خودم کنکوری امسال بودم و همه کتابام رو چام ۴۰۳ گرفته بودم یعنی دو سال از کنکورخودمون قدیمی تر ولی کارم رو راه انداخت کتابا خیلی فرق نکرده

چوپ جدیده که خیلی گرونهههه دست دوم بخر خیلی فرقی نکرده کتابا

نهایی حتما چاپ جدید بگیرآره میتونی 1403 بگیری به جز روانشناسی، روانشناسی چاپ جدید بگیر درضمن مشاور ب ...

من واسه نهایی ها اصلا کتاب نخریدم به نظرم اگه پول کتاب های نهایی نداری همون کتابای کنکور بگیری واجب تره

نهایی دست کم نگیر تو نهایی عالی برای تمومه

بعد مشاور خوب بگیر حتما اگه خواستی درخواست بده یک مشاور خوب بهت معرفی کنم نخواستی هم خودت تحقیق کن یک مشاور خوب بگیر در کل مشاور بگیر

قلمچی هم ثبت نام کن آزمون بده

یه صلوات بفرس
منم امسال دارم اوفف کلافه ام یه مشاور خوب بگیر

نمیتونمم همینجوریشم هزینه زیاد دارم واقعا میترسم خانوادمو تو هزینه بزارم

بعدم وقتی حرف مشاور میزنم میگن پس چرا خواهر برادرت نگرفتن ولی موفق شدن

نمیتونمم همینجوریشم هزینه زیاد دارم واقعا میترسم خانوادمو تو هزینه بزارم بعدم وقتی حرف مشاور میزنم م ...

هزینه زیادی نداره اگه خواستی من یکیو معرفی کنم واقعا بی نظره هر ماه 1300میگیره

من واسه نهایی ها اصلا کتاب نخریدم به نظرم اگه پول کتاب های نهایی نداری همون کتابای کنکور بگیری واجب ...

وقتی 60 درصد نهایی تست چطور کنکور مهم تره؟

آخه کتاب های نهایی اونقدری هم نیست از منی بشنو که تازه زایمان کردم بخدا تو مسیر درس طلا هم بفروشی ارزشش رو داره

یه صلوات بفرس
نمیتونمم همینجوریشم هزینه زیاد دارم واقعا میترسم خانوادمو تو هزینه بزارم بعدم وقتی حرف مشاور میزنم م ...

به خواهر برادرات بگو بهشون توضیح بده بگو زمون اونا فرق داشته الان به شدت کنکور سخت شده نهایی سخت تر

هر سال یک کنکور رو سخت تر از کنکور های دیگه میدن امسال دبیرهای ماز تام لند کلاسینو قلمچی گاج و... همشون کنکور رو تحلیل کردن و گفتن سخت ترین کنکور امسال کنکور انسانی بود

یه صلوات بفرس
وقتی 60 درصد نهایی تست چطور کنکور مهم تره؟آخه کتاب های نهایی اونقدری هم نیست از منی بشنو که تازه زای ...

من که کتاب نخریدم نمراتم همه بالا ۱۹ 😐😐😐 همین سه اسل هم که نهایی دادم از دهم اا دوازدهم یه کتابم واسه نهایی نخریدم فقط خودم خوندم نمراتمم خوب شد

ولی اگه واسه کنکور کتاب تست آدم نداشته باشه هیچ جوره خودش از پسش بر نمیاد البته که باز درس های حفظی کنکور هم نیاز به کتاب تست نداشت

ریاضی و فنون و عربی فلسفه منطق اقتصاد مهم تره

من که کتاب نخریدم نمراتم همه بالا ۱۹ 😐😐😐 همین سه اسل هم که نهایی دادم از دهم اا دوازدهم یه کتابم ...

نهایی قبلا راحت بود شما الان دوازدهم دادی تموم شد داره سخت تر میشه بله مگه من گفتم کنکور نگیره؟

کنکور واجب تره نهایی باز میتونه سوالات نهایی حل کنه تو گوگل تلگرام و... ولی باز بخره راحت تره

یه صلوات بفرس
نهایی قبلا راحت بود شما الان دوازدهم دادی تموم شد داره سخت تر میشه بله مگه من گفتم کنکور نگیره؟کنکور ...

دیگه امسال که من کنکور دادم با سال دیگه چقدر نهایی ها فرق میکنه . فعلا نهایی اونقدر مفهومی نشده که فراتر از کتاب باشه خیلی نهایی در سطح کتاب هست کنکور هست که نکات فرادرسی داره

باز میگم سوالات نهایی رو دانلود بکنه از گوگل و حل کنه و به نظرم کتاب آنچنان نیاز نداره