2777
2789

در این حدی که شما گفتین،اره

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

باصلا نمیشه قضاوت کرد و نظر کامل داد

نه به نفر را میشه کاملا رو همان به نقص بگی آره کلا اوکیع یا نه باید کامل در نظر گرفت

هم مشخصات خود شخصم مهمه

مثلاً استاد دانشگاه ما که دکترا داشت و فوق العاده خوشتیپ قد بلند. چشم درست محل سگ به هیچکی نمی داشت رفت یکی از بچه های دانشگاه همکلاسیمون که داشت لیسانس میگرفت را گرفت و ازدواج کرد در صورتی که ام اس داشت دختره و با عصا و واکر میرفت و می اومد کلیم عاشق دختره بود

من پدرم معلول با عصا راه میره مادرم سالم باهاش ازدواج کرده الان ۳۴ ساله زندگی میکنن اینقدر همو دوست دارن

پدرم الان دیگه نمیتونه تنها بره بیرون باید دستش هم بگیری مادر اصلا تنهاس نمیذاره

من خودم بهش میگم تو صبر ایوب داری

در هر صورت این نوع ازدواج هم باید بر پایه شناخت طرف مقابل باشه و باید اطلاعات و اگاهی کافی درباره مشکل فیزیکی طرف مقابل داشت و با چشم باز ازدواج کرد. نه یک وقت خدای نکرده به خاطر ترحم و بعد از مدتی پشیمون شد...

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
در هر صورت این نوع ازدواج هم باید بر پایه شناخت طرف مقابل باشه و باید اطلاعات و اگاهی کافی درباره مش ...

بله موافقم نه اگر هم اخلاق اوکی باشه ، نظر مثبت میدید؟

من پدرم معلول با عصا راه میره مادرم سالم باهاش ازدواج کرده الان ۳۴ ساله زندگی میکنن اینقدر همو دوست ...

مادرت عاشق پدرته و پدرت هم عاشق اون پس اوکیه همیشه عشق با صبر کردنه