2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته😭😭

85 بازدید | 5 پست

من امسال کلا رفتم نمونه تجربی

از دوستام و اینا جدا شدم

یکی دوتا از معلمای ک خیلی هم باهاشون اوکی بودم، تو مدرسه عادیمونن ابته رشته انسانی

وقتی میان تعریف میکنن چیزا رو، دلم میگیره

خیلی بهشون خوش میگذره

بعد من دارم جر میخورم هیچکسم پیشم نیست😭😭

من کلی سختی تو راه میکشم چون دورم بعد مدرسه داره فشار میاره همش کلاس زبانمم هست💔💔💔

دلم برا اون جو قبلی و اینا تنگ شده

دلم میخاد برگردم هی جلو خودمو میگیرم💔

امروز کلا در حال گریه کردن بودم

که جهان رنج بزرگیست، نگارا تو بخند💗✨Maybe a biology teacher in the future🖋🪢

به این فکر کردی که چندسال بعد که دندون پزشک شدی خانم دکتر شدی این سختیا خیلی خیلی شیرین میشه برات؟مگه نشنیدی بعد از هر سختی آسونیه؟پس منتظر خوش خوشان و لذت بردن خودتم باش اونا الان خوشن که کوتاهه ولی تو قراره خیلی بزرگ بشی و دائما خوشحال موفق باشی بچهای پر تلاش میبینم چشام قلبی میشه

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به این فکر کردی که چندسال بعد که دندون پزشک شدی خانم دکتر شدی این سختیا خیلی خیلی شیرین میشه برات؟مگ ...

آخه نمونه ک زیاد تاثیر خاصی نداره

دوستام هم همشون درسخونن همش با خودم میگم مریص بودی الکی سختی دادی به خودت

آخه نمونه ک زیاد تاثیر خاصی ندارهدوستام هم همشون درسخونن همش با خودم میگم مریص بودی الکی سختی دادی ب ...

چرا میگی تاثیر نداره؟من پسرعموم نمونه بود الان فوق ارتوپدی میخونه.همه چی به تلاشه.اره یکی بره نمونه درس نخونه هیچی قبول نمیشه ولی از من به تو نصیحت تا جوون داری تلاش کن که به سن من رسیدی حسرت نشه برات

مثل یک معجزه ای *علت ایمان منی  * همه هان و بله هستند* شما جااااان منی                                           ❤خدای با سلیقه من❤ شکر که هستی و خدایی میکنی بینظیر جانِ من
چرا میگی تاثیر نداره؟من پسرعموم نمونه بود الان فوق ارتوپدی میخونه.همه چی به تلاشه.اره یکی بره نمونه ...

نمیدونم حس میکنم نمیتونم

تا مدرسه ک تقریبا یه نیم ساعت چل دقیقه تو راهم خسته میشم یکم

از ی طرفی دایم خودمو مقایسه میکنم با بقیه

فشار حجم درسا و دلتنگی و سردرگمی و همه چی جمع شده رو هم💔