2777
2789
عنوان

تیپاکس

| مشاهده متن کامل بحث + 73 بازدید | 27 پست

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

ن نترس 200 میشه حدودا

پیام اومده! یک ملیووون!

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) بقول احمدی نژاد😁: چخبرتووووونههههه؟ چه خبر تونـــــــــه؟ عزیزان لایک نکننننننننننننننننیییید😊🙏

مشتری محترم تیپاکس، سلام بسته با کد رهگیری_______ از تهران به شوشتر به ارزش 10,000,000 ریال ثبت شد. ...

بعد چندروز این پیام برات اومده؟ من گیرنده ام پنجشنبه بستم رو فرستادن هنوز که هیچ پیامکی نیومده

میدونی اگه تا چندروز تحویل نگیریم برگشت میزنن؟

یبار بسته ام رسید بهم زنگ زدن رفتم آوردم.. فکر نکنم برگرده

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) بقول احمدی نژاد😁: چخبرتووووونههههه؟ چه خبر تونـــــــــه؟ عزیزان لایک نکننننننننننننننننیییید😊🙏

مشتری محترم تیپاکس، سلام بسته با کد رهگیری_______ از تهران به شوشتر به ارزش 10,000,000 ریال ثبت شد. ...

نه گلم ارزش محصولت زده یه تومن

نه که هزینه ارسال یه تومنه،

من چند تیکه لباس خریدم ارزشش تو پیام ارسالی از تیپاکس نوشته پنج ملیون

هزینه لارسال دویست گرفت ازم

بعد چندروز این پیام برات اومده؟ من گیرنده ام پنجشنبه بستم رو فرستادن هنوز که هیچ پیامکی نیومده

یه هفته بعد از پست کردن

نه گلم ارزش محصولت زده یه تومننه که هزینه ارسال یه تومنه، من چند تیکه لباس خریدم ارزشش تو پیام ارسال ...

عه چ خوب خیالم راحت شد😁

آخه پست همین بسته ۱۰ کیلویی رو با ۳۵۰ تومن میفرسته من نمیدونستم انقد فرق بینشون هست وگرنه به فرستند ...

تیپاکس چون سریعتره هزینش بالاس... ولی من خودم نخاستم و عجله نداشتم ک خودشون اینجوری پستش کردن

نه گلم ارزش محصولت زده یه تومننه که هزینه ارسال یه تومنه، من چند تیکه لباس خریدم ارزشش تو پیام ارسال ...

واسه منم ارزش بستم رو نوشته ۱ میلیون ولی هزینه ارسال ۹۲۲

ینی میگی فقط بخاطر وزنشه