2777
2789
عنوان

تیپاکس

73 بازدید | 27 پست

بچها من از ینفر کتاب درسی گرفتم اون برام با تیپاکس فرستاده

بسته هنوز دستم نرسیده پیامکی هم برام نیومده

من خودم رفتم سایت تیپاکس شمارمو زدم که ببینم کجا رسیده دیدم هزینه تیپاکس زده ۹۲۲ تومن😐 آخه چیزی هم نبوده کتاب بوده چخبره اینهمه خود کتابا رو من ۱ تومن خریدم از طرف الان همونقدر باید پول پست بدم یعنی؟ وزنشو زده ۱۰ کیلو فکر نکنم ۱۰ کیلو باشن آخه چخبره این مبلغ

یه گوشی پست کردم. گوشی ک وزن نداره؟ واقعا سکته میکنم

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) بقول احمدی نژاد😁: چخبرتووووونههههه؟ چه خبر تونـــــــــه؟ عزیزان لایک نکننننننننننننننننیییید😊🙏

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وای برای منم امروز پیامک اومده یک ملیون؟.... باور نکردم یعنی باور کنم؟ جدیه؟

من یه 20😍ساله ام که 1374😉به دنیا اومدم ولی همه اصرار دارن بگن 30 سالته😉😅(یه خردادی خوش قلب😍) بقول احمدی نژاد😁: چخبرتووووونههههه؟ چه خبر تونـــــــــه؟ عزیزان لایک نکننننننننننننننننیییید😊🙏

وای برای منم امروز پیامک اومده یک ملیون؟.... باور نکردم یعنی باور کنم؟ جدیه؟

چی سفارش داده بودی شما؟ وای بخدا خیلی زور داره مگه چیکار میکنن انقد میگیرن پست باز ارزون تره مم نمیدونستم انقد قراره حساب کنن

چی سفارش داده بودی شما؟ وای بخدا خیلی زور داره مگه چیکار میکنن انقد میگیرن پست باز ارزون تره مم نمید ...

یه گوشی ک مشکل داشت پستش کردم نمایندگی ش

حالا امروز تیپاکس پیام داده 10000000ملیون ریال

جدی نگرفتم

کتاب تست و اینا سنگیننقیمتشم همین حدوداس من پارسال یکی واسم کتاب فرستاد پستش ۸۰۰ شد

چخبره آخه

میارن دم در یا باید بریم تحویل بگیریم؟ اگر خونه نباشیم برگشت میزنن؟

میشه بگی چی بود تو پیامکت؟ نوشته بود بیای تحویل بگیری؟ آخه برا من هیچی نیومده

مشتری محترم تیپاکس، سلام

بسته با کد رهگیری_______ از تهران به شوشتر به ارزش 10,000,000 ریال ثبت شد. برای رهگیری، پرداخت امن و سریع هزینه و یا تغییر مقصد بسته به لاکر هوشمند یا پودوهای تیپاکس، روی لینک زیر کلیک کنید.

______

کد تحویل:_____

برای رهگیری بسته و استفاده از خدمات تیپاکس، بازوی رسمی تیپاکس در بله را از طریق لینک زیر فعال کنید ______

تیپاکس - 0218457