2777
2789
عنوان

خیلی دلخورم

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 57 پست

شوهر من خیلی بدتر از این کارها رو میکرد

طوری که وقتی مثلا با دوستم میرفتیم بیرون به دوستم میگفت هر جا تو دوست داری میریم

من خیلی دلم میشکست بابت این رفتارهاش

اما واقعا جلوی این رفتارهاشو گرفتم...و بهش فهموندم که چقدر بده این کار و به رابطمون آسیب میزنه

بهش بگو خواستتو بگو منم دوست دارم ازم تعریف کنی اونکه تو ذهن و دل تو نیست بفهمه نیازت چیه

چند بار گفتم بهش عزیزم ولی توجهی نمیکنه.منم از همین ناراحت میشم😢😢😢

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

حسود

نگو حسود . این ۸سودی نیست. زن تو خودش میشکنه هگر شوهرش از کسی دیگه تعریف کنه. حسودی نیست اصلا. زن احساس حقارت میکنه. من اگر مرد بودم هیچوقت از ظاهر همسرم ایراد نمیگرفتم تبعات بدی دهره

توکل بر خدای مهربان
شوهر من خیلی بدتر از این کارها رو میکرد طوری که وقتی مثلا با دوستم میرفتیم بیرون به دوستم میگفت هر ...

چیکار کردی عزیزم؟میشه راهنماییم کنید دیگه نمیدونم چیکار کنم؟

شوهر من خیلی بدتر از این کارها رو میکرد طوری که وقتی مثلا با دوستم میرفتیم بیرون به دوستم میگفت هر ...

اشتباهه بخدا با دوستت و همسرت بیرون رفتن 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

اصلا خودتو ناراحت پیشش نشون نده و چیزی نگو....بزار فک کنه خودتو اینقدر بالا میدونی که زیبایی زنای دیکه واست مهم نیست

و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌸برای حاجتم صلوات بفرستین 🌹فدای دل مهربونتون 💖

شوهر منم خیلی وقتا میگ ولی من اهمیت نمیدم..یا بعضی وقتا بشوخی میگیرم منم بهش میگم

🌺میتونی شیدا صدام کنی عزیزم،میشه برای خونه دار شدن من  وهمه مستاجرا ی صلواتمهمونم کنی🌷🌷
چند بار گفتم بهش عزیزم ولی توجهی نمیکنه.منم از همین ناراحت میشم😢😢😢

ببین مردا فراموشکارن.من گاهی خودم میرم به شوهرم میگم چند تا ویژگی مثبت منو بگو.یا میگم بنظرت خوشگلم بیشتر کجاهای صورتم...و خودش میگه.گاهی به خودت برس و برو جلو بگو نظرت چیه

مطمئن باش ازت تعریف میکنه

درضمن میتونی امتحانش کنی مثلا بگو بیرون بودم یه اقایی دیدم خیلی خوش تیپ خوشگل بود وهی تعریف کن.اگه ریکشن نشون داد.بگو خب منم بدم میاد از زنای مردم تعریف کنی.اگه هم که بیخیال بود.پس بدون منظور خاصی نداشته

نمیخواد هر روز بگی دوست دارم، یه بار بگو ولی صد بار ثابتش کن!