2777
2789
عنوان

سیسمونییی

82 بازدید | 10 پست

میشه یه لیست بدید از خریدها میخوام اقتصادی برم جلو

چون رو به زمستون میریم اکثرا لباس گرمایی گرفتم

ولی خب کاپشن هنوز نگرفتم بنظرتون چه سایزی بگیرم

شیشه شیر هم نگرفتم دونه ای 4 میلیون قیمت گرفتم بنظرتون چه مارکی مناسبه

اکثرا جوراب دستکش گرفتم

اسباب بازی هم یه دو سه تا وسیله کوچولو خریدم

بین ننو و تخت چی پیشنهادی میدید

و اینکه یه پوشک سایز صفر کافیه ؟ چه مارکی بهتره

یه سری کهنه خریدم و دوختم

کفش هم نگرفتم

کلا هیچی نخریدم

اگه بالای ۳کیلوعه پوشک سایز۱منآسبه

کی بدنیامیاد؟

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اگه بالای ۳کیلوعه پوشک سایز۱منآسبهکی بدنیامیاد؟

دکتر گفت 5 شنبه برم پیشش

ولی خب حتی بین سزارین و طبیعی موندم

تا چند روز پیش میخواستم سزارین برم ولی خب داره تصمیمم عوض میشه

سرويس تختروتختيتشك گارد دارپتوشيشه شير اونتلباس هر سايز ٣ تاكلاه جوراباغوشيكالسكهصندلي ماشينتب سنجلو ...

وای مرسییی

ان شاءالله به سلامتی

من آغوشی گرفتم

ولی از اونجایی که میترسم یه مقداری از بابت صندلی ماشین میخوام بجاش کریر بگیرم

دکتر گفت 5 شنبه برم پیشش ولی خب حتی بین سزارین و طبیعی موندمتا چند روز پیش میخواستم سزارین برم ولی خ ...

عوض چرا؟سزارین بهتره

بیشترلباس گرم بگیرچون هواداره سردمیشه البته بستگی به شهرت هم داره

صبرکن یه تاپیک دارم برات بفرستم ازبین اوناانتخاب کن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت راه محضررونشونت میده نه بدبختیاشومردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=16268605&slug=چک-لیست-کاااااامل-سیسمونی

عوض چرا؟سزارین بهترهبیشترلباس گرم بگیرچون هواداره سردمیشه البته بستگی به شهرت هم دارهصبرکن یه تاپیک ...

نمیدونم والا میگن طبیعی خیلی بهتره تا سزارين

دختر عموی همسرم تو نروژ زندگی میکنه فکر کن از اونجا زنگ زده میگه سزارين نکن همه هی سعی دارن منصرفم کنن

مرسییی🩷

نمیدونم والا میگن طبیعی خیلی بهتره تا سزارين دختر عموی همسرم تو نروژ زندگی میکنه فکر کن از اونجا زنگ ...

امکانات نروژروبااینجامقایسه نکن

ممنونم

تب سنج دیجیتال ب کارت میاد

پستونک خوبه برای ماه های اول فقط من دیر کردم تا ۸ماهگی از پستونک گرفتمش

اگه بچه اولته و میخوای شیرتو بهش بدی از الان پماد شقاق سینه بگیر وای ک من نابود شدم نمیدونم الان دومی اگه قراره اینجوری بازم سینه هام زخم بشه اصلا نمیدم براش ی شیشه میگیرم از اول

لباساشو بیشتر سرهمی بگیر خیلی راحت تره زیادم نگیر زود کوچیک میشن

پوشک بنظرم نگیر بیمارستان ک بری با بستریت ی برگه میدن میخری صفر بگیری شاید کوچیک باشه براش

🍃همیشه بهترین چیزها در زندگی زمان‌بره!🤍