2777
2789
عنوان

سلامم

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 37 پست
قلب منی 🍓🎀💗

🫠🫠♥️

با احترام درخواست دوستی چه خانم چه اقا رو قبول نمیکنماگه بعد بحث یا دعوا تو تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای کردم به این معنی نیست که از رفتارم پشیمونم یا عاشقتون شدم فقط به اسم کاربری توجه نمیکنم

هیچی سلامتیت ❤️ رفتم موهامو پرده ای زدم ، بهم میاد ولی همش میاد جلو چشمم و چون عادت ندارم سردرد گرفت ...

به به مبارکااا😍🫀❤

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

دلم برای نازلی گفتنت تنگ شده بود اخه دلبر😘😘😘😘🫂🫂🫂

قربون خودت و قلب قشنگت برم کههه🫂🥲🫀❤

جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂

عشق منی تووو😘🫀💋😍🫂

🥲❤🫀😍😍🫂🤍🤍

فدات بشم مننن عشقم 😍✨❤️

قربونت برممم❤🫀