_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7990 عنوان کسی هست 114 بازدید | 28 پست کسی بوده که سال کنکورش تو رابطه بوده باشه و رتبه خوبی اورده باشه ؟اصلا شدنیه ؟ Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم• دیروز | 19:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 6223 به هیچچچ وجه اصلا ریسک نکن 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7990 به هیچچچ وجه اصلا ریسک نکن نه بابا من تازه کات کردمداشتم فکر میکردم اگر اکسم برگرده میتونم موفق باشم ؟😭🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 6223 نه بابا من تازه کات کردمداشتم فکر میکردم اگر اکسم برگرده میتونم موفق باشم ؟😭🤣 بهتررر بره برنگرده بشین سر درست دختر😂🗿کنکورتو خوب بده دانشگاه برووووببین یه آدمای با شخصیتی بیان سرراهتتتت اونم برای زندگی نه رل بازی 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
parastoo86 عضویت: 1400/06/30 تعداد پست: 3216 خیر من خدایی دارم که مرا در آغوش گرفته خدای من، جایی در میان قلب من است:) ❤
alone_2 عضویت: 1403/07/07 تعداد پست: 28397 ریسکش خیلی زیادهکلن تو اون دوران باید قید همه چی رو بزنی..بخصوص اینی ک گفتی کل تمرکز و انگیزه واسه درستو میگیره غالي يا اجمل حلم🪽
cute0_0cat عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1670 من رتبم خوب نمیشه وای پزشکی شاید بیارم😭😂ولی خب از خیلیا که تو رابطه نبودن بهتر دادم 🫀💍
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7990 ریسکش خیلی زیادهکلن تو اون دوران باید قید همه چی رو بزنی..بخصوص اینی ک گفتی کل تمرکز و انگیزه واسه د ... اکس پدصگم باعث شد شروع کنم درس خوندن😭😭😭 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7990 بهتررر بره برنگرده بشین سر درست دختر😂🗿کنکورتو خوب بده دانشگاه برووووببین یه آدمای با شخصیتی بیان س ... خیلی دوسش دارم آخه🥲 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7990 لاممکن تو مگه کنکور دادی ؟😭🤣 Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
_daisy مدیر استارتر عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7990 من رتبم خوب نمیشه وای پزشکی شاید بیارم😭😂ولی خب از خیلیا که تو رابطه نبودن بهتر دادم چجوریییی میتونستی Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
یه_کنکوری_خوشگل عضویت: 1405/03/12 تعداد پست: 6223 خیلی دوسش دارم آخه🥲 یچی بگم؟😕سنت کمه اون دوست داشتن نیست فقط هورموناته و حس وابستگی 🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.
cute0_0cat عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 1670 چجوریییی میتونستی خودش مشاور دومم بودبعد بیرون کم میرفتیم همیشه میومد خونمون یا من میرفتمسوالامو میپرسیدم و ... 🫀💍
__مدیتیشن__ عضویت: 1405/01/20 تعداد پست: 751 چیشد اخرش به پایان فکر نکن ، بگذار پایان تو را غافلگیر کند