2777
2789
عنوان

موفقیت کنکور

113 بازدید | 12 پست

بچه ها من یازدهمم و هنوز دروس دهمم رو جمع نکردم بعضی درسامو زیاد بلد نیستم و صفرم درواقع مثلا منطق

الانم ورودی یازدهمم و الان ک دروس یازدهمم کمه میتونم یکم جمعشون کنم

چطور شروع کنم به خوندن؟ تست از کجا بزنم میشه بگین؟🥲

تمرکزم پایینه مثلا ۳ ساعت فوقشبتونم ۲ تا درسو تموم کنم چه راهکاری دارید ممنون میشم بگید

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

گوشی رو بزار کنار

اصلا نگاه ساعت نکن، ببین چقدر مطالب یاد گرفتی

بده چت جی بی تی یه برنامه سبک برات جمع کنه با اون بخون

بخش هایی که میبینی میتونی تست بزنی رو بیشتر کار کن

𓆩☬ One shot, one kill. That’s how I play ☬𓆪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جات بودم به دهم کاری نداشتم الانیازدهم رو بچسب . تابستون سال دیگه وقت داری برای دهم

تو فکرم بود اما نمیتونم میترسم تابستون نتونم جمعش کنم از اونجایی که صفرم بعضیاشو جدا فکر نکنم بتونم هم یازدهم و هم دهم رو جمع کنم اونم با این حجم مطالب 😑

<<…کارما‌آدرس‌همتونو‌داره‌مراقب‌رفتارهاتون‌باشید…>>                                                                                                 من به آرزوهام قول رسیدن دادم.....به گوش همه‌یه‌روزی میرسه فریادم......من فقط یبار به دنیا میام...... میخوام که جوری زندگی کنم که خودم دوست دارم...💫❤

برای منطق فیلم آموزشی جواهری و ببین

عربی فیلم آموزشی فلاح ببین

ریاضی معین کرمی

فنون عطری

بنظرم الان یازدهمت و کامل بخون تستاشم بزن دقیق یاد بگیر بعد تابستون بشین دهم و جمع کن البته پنجشنبه جمعه ها بخون🧡🌱

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

شما که یازدهمیراگه مدرسه میری ۵ ساعتتقریبا باید بخونی شروع کن به خوندن کم کم تایم مطالعه ات رو زیاد کن عادت میکنی ،استراحت منظم هم داشته باش ،خودتو محدود نکن به روشی که دیگران بهت میگن اگه یه روش نتیجه نداد یکی دیگه رو امتحان کن سعی کن ترازتو ببری بالا،

تعادل مهم ترین چیز اگه میتونی کنکور رو خیلی پیشرفت کنی پس تایمتو بین نهایی و کنکور تقسیم کن اگه نه بیشتر برای نهایی بخون و یادت باشه این دوتا روی هم خیلی تاثیر دارن هر کدومی تقویت کنی اون یکی هم بهتر میشه

حواست باشه اموزشت تکمیل بشه بعد برو سراغ تست و تمرین ولی تناسب رو رعایت کن

همایش های نهایی و وئدیو های نهایی و سوالات امتحانات سال های قبل رو از یک ونیم ماه قبل نهایی شروع کن برای درسهایی که ایراد داری و شک داری روی یادگیریش قطعا رفع اشکال کن سعی کن اگه از تلگرام فیلم میبینی دانلود داشته باشی چون هر لحظه امکان قطع نت هست

برای کنکورت خیلی آزمون بزن و تحلیل کن سعس کن درس هرو زودتر تموم کنی تا آزمون جامع بزنی ازمون جامع خیلییییییی فرق داره با ازمون های تو طول سال بعد برای تحلیل ریاضی و فیزیک معمولا ویدئو بهتره که باید تو گوگل سرچ کنی آزمون های خیلی سبز و قلمچی در سطح کنکور ۱۴۰۵ هست و ماز هم خوبه

تو فکرم بود اما نمیتونم میترسم تابستون نتونم جمعش کنم از اونجایی که صفرم بعضیاشو جدا فکر نکنم بتونم ...

میرسی قول میدم بهت

اگه الان بخوای دهم یازدهم باهم بخونی هیچ کدوم رو کامل مسلط نمیشی چون نهایی ام داری امسال

دهم رو ول کن یازدهم رو بچسب و کامل مسلط شو

برای منطق فیلم آموزشی جواهری و ببینعربی فیلم آموزشی فلاح ببینریاضی معین کرمیفنون عطریبنظرم الان یازد ...

یعنی میتونم تابستون جمعشون کنم؟ترسیدم نتونم جمع کنم اخه

اره امسال یازدهم جدی گرفتم و تصمیم دارم جدی بخونم

از تدریس هم خلاصه و نکته بردار همون لحظه تو کتاب درسی بنویس کلا کتاب های کنک درسی یه جورایی به یادگیری کمک اولیه میکنن چه تو نهایی چه کنکور مهم ترین چیز آموزش درست بعد ایم کتابا یه سری سوالاتش رو حل کنی کا کمک کنه بهت بعد ازمون زدن

آموزش و دست کم نگیر تو هیچ درسی سعی کن برای عربی و زبان و ادبیات فیلم ببینی ولی با برنامه که به بقیه درس ها هم آسیب نرسه

نزدیک امتحان نهایی هم اگه همه کتاب و حل کردی و نمونه سوال حل کردی همایش دیدن عالیهههه و اون وئدیو هایی که برای نهایی نزدیک امتحانات هست

مصاحبه با رتبه برتر ها تو گاماس و سیب ترش

اپ سیب ترش ببین

دهم رو ولش کن

یازدهم رو خوب بخون واسه ی نهایی از همین الان

مخصوصا عمومی ها مثل فارسی و زبان رو خیلی کار کن

دهم و یازدهم رو توی تابستون جمع بندی کن

اکثر انسانی ها این کارو میکنن

و در ضمن از یازدهمی بودنت خیلی لذت ببر چون درساتون خیلی سبک تره نسبت به دهم و دوازدهم و آسونتر

یعنی میتونم تابستون جمعشون کنم؟ترسیدم نتونم جمع کنم اخه اره امسال یازدهم جدی گرفتم و تصمیم دارم جدی ...

اگه جدی بخونی چرا که نه

ولی باید یازدهم و الان دقیق جمع کنی نذاری برای تابستون بذار فقط دهمت بمونه🌱

به زودی به آرزوم (دبیری الهیات) میرسم🧡🌱😍

شما که یازدهمیراگه مدرسه میری ۵ ساعتتقریبا باید بخونی شروع کن به خوندن کم کم تایم مطالعه ات رو زیاد ...

ممنونم

از تدریس هم خلاصه و نکته بردار همون لحظه تو کتاب درسی بنویس کلا کتاب های کنک درسی یه جورایی به یادگی ...

باشه مرسی