2777
2789
عنوان

پسر مودی

66 بازدید | 13 پست

بعد مدت طولانی ک قهر بودیم پیام داد تقریبا بعد یک سال بعد حالا پیام میده یکی دوسه بار بهانه های درسی دور روز هم هست پیام نمیده اینم بگم دعوای بدی کردیم به نظرتون قصدش چیه فقط باهم دوست اجتماعی بودیم ک قبلا ردش کردم و ناراحت شد گفت شرایط تغییر میکنه اینا جدیدا تغییر رویه داده ولی مثل قبل نشده اصلا

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیدونم والا چی بگم شاید دلش تنگ شده شاید حوصلهش سر رفته

چون فکر میکنم میترسه از رد شدن دوباره منم بد حرف زدم و هنوزم عذرخواهی نکردم روم نشد اصلا

ادم سیریشیه نره پیام نده چرا بلاک کردی چون همکار هستیم زشت نیست

همکارین؟

خب دیلیت بزنی فردا چشمت باز میشه به چشمش

به نظرم هعی هیچی نگو

اگه پیایم داد شرد و خشک جواب بده

همکارین؟ خب دیلیت بزنی فردا چشمت باز میشه به چشمش به نظرم هعی هیچی نگو اگه پیایم داد شرد و خشک جواب ...

دیلیت ک مهم نیست از مجاری فاصله گرفتم بلاک ولی بدتره بعدا زیاد نمی بینمش جدیدا