2777
2789
عنوان

ثبت احوال

36 بازدید | 8 پست

چند ماهیه درگیر اینم که اسم شناسنامم با اسم اصلیم یکسان کنم چون فاطمه بود اسم شناسنامه ایی مجبور شدم برم دادگاه و اینا

امروز ثبت احوال بودم درگیر ی سری کارای اخرش که رسمیش کنم و شناسنامه بگیرم

ی جا رفته بودم امضا کنم رئیسش برگشت گفت چرا با رویا داری عوض میکنی!!؟؟ همه میان اینجا رویا رو عوض کنن

منم گفتم خب همه رویا صدام میزنن

ولی من واقعا اسم رویا رو خودم خیلیی دوست دارم خصوصا اهنگ و تلفظش رو

به سن و سالمم میخوره نسبتا( دارم وارد نوزده سالگی میشم)

به هرکیم اسممو میگم لبخند میزنه میگه چ اسم قشنگی

خیلی تعجب کردم گفت میان رویا رو عوض میکنن اومدم نینی سایت هم دیدم بقیه کلیییی بدشون ازین اسم میاد:::::::) خب چرا؟!!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ اسمی نیست همه کامل بدشون بیاد یا خوششون بیاد

رویا هم همینه

فکر نکن همه قراره دوست داشته باشن یا لزوما بدشون بیاد

مهم حس خودته

ولی من رویا تو سن شما ندیدم اکثرا سنشون زیاده

مودبانه میگم . درخواست دوستی ندین

عزیزم پرسه اسم عوض کردن خیلی طولانیه؟ چون منم میخوام اسم شناسنامه ام را عوض کنم همه من با یه اسم دیگه صدا میکنن اسم شناسنامه هیچکی نمیدونه میشه توضیح بدی کجا باید برم؟

عزیزم پرسه اسم عوض کردن خیلی طولانیه؟ چون منم میخوام اسم شناسنامه ام را عوض کنم همه من با یه اسم دیگ ...

بستگی داره اسم شناسنامه اییت چیه (کاش میشد ویس بگیرم راحت توضیح بدم)

ولی اصلااا نشدنی نیست و میتونی به راحتی عوضش کنی

اگر اسم شناسنامت ی اسم فارسی یا معمولیه خیلی راحت میری ثبت احوال چند تا نامه امضا میزنی و ی مقدار پول پرداخت میکنی(برا من نهصد تومن شد امروز) و حدود یک هفته بعد میری پیشخوان شناسنامتو تحویل میگیری(اگر اشتباه نکنم)

اگر مثل من اسم شناسنامت اسم امامی چیزیه باید بری دفتر قضایی

حتما بگو دو اسمی ایی به ی اسم دیگه صدا میشی اونجا اسم و کد ملیو اینای چندتا شاهد رو مینویسی توی کاغذ میدی امضا کنن و تحویل به خودشون میدی صبر میکنی تا دادگاه ی روزیو برات مشخص کنه اون روز میری دادگاه چندتا سوال رندوم از خودتو شاهدات میپرسن بعدش کار تمومه حدود یک تا بیست دو روز صبر میکنی رای دادگاه صادر شه(موافقت میکنن نگران نباش) بعد که رای صادر شد ی پرینتشو میبری ثبت احوال اصلیه شهرتون اونجا ی مقدار پول پرداخت میکنی بعد یک هفته میری پیشخوان شناسنامتو میگیری

میدونم طولانی شد ولی خودم اولش خیلی احتیاج داشتم یکی کامل همه چیو برام توضیح بده گفتم شاید به کارت بیاد🥲🥲🥲💔

هیچ اسمی نیست همه کامل بدشون بیاد یا خوششون بیادرویا هم همینه فکر نکن همه قراره دوست داشته باشن یا ل ...

متشکرم مرسی🥲🥲🥲💗💗🌸💗🌸💗

من خودم به این اسم صدا شدم همیشه

ولی خب ادم باید حین عوض کردن اسم سنو سالش رو هم در نظر بگیره یهو میرفتم میزاشتم جوانا ایی کارلایی چیزی خب طبیعی نیود

ی خانمیم داریم تو فامیلا چهل سالو خورده ایی داره اسمش صغرا بود بیچاره رفت گذاشت ثریا خب خدایی به سنش میخوره ی همچین اسمی داشته باشه