2777
2789
عنوان

لکنت زبان

65 بازدید | 11 پست

سلام دوستان باورم نمیشه اینارو داوم تایپ میکنم پسرم ۵ سالش شده تازه جدیدا تو کلمه ب و م یکم گیر میکنه ب ب میگ یا م م خیلی ناراحتم قلبم درد میکنه ینی لکنت گرفته حالا همه چی ب کنار یکی از اقوام پدری همسرم لکنت دارن و عموش ینی ارثیه اخه مگ میشه یهو گیر کنه کلا خوب بود چیکار کنم ب نظرتون لکنته ؟خوب میشه آیا من دگ مردم خدایی

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

عب نداره نگران نباش درست میشه بچه سنی نداره اتفاقا راحت تره برات

اونا خیلی درگیرند آدم قشنگ میفهمه لکنته ولی پسرم ن ینی میشه بیشتر بشه میشه اشتبا کنم البته همه دندونای جلوش ریختن بخاطر اون نیس ؟

خیلی کمه نمیدونم زیاد میشه ینی من تحمل ندارم خدااااا

یکی از رهکارها اینه که

دور و برش خلوت کنی

اتاقش از اسباب بازی خالی کنی فقط یک یا دوتا اسباب بازی براش بزاری

اتاقش مرتب و خالی باشه

دعواش نکنی

بغلش بگیری و بگی که همیشه حمایتش میکنی

باهاش بازی بکن

یکی از رهکارها اینه که دور و برش خلوت کنی اتاقش از اسباب بازی خالی کنی فقط یک یا دوتا اسباب بازی برا ...

وای من تحمل ندارم هرروز شده گریه یکی بگ ک لکنت نیس من نمیتونم خداااا