2777
2789
عنوان

حالم خيلي گرفتس

123 بازدید | 6 پست

سلام بچه ها شايد اين موضوع خيلي پيش و پا افتاده باشه ولي واقعا ناراحتم كرده از درون حس بدي دارم ميشه آرومم كنيد

امروز صبح داشتم دخترمو كه ٦ ماهس مي بردم دكتر حدود ١٠ دقيقه پياده اومدم يكدفعه يه مرده داد زد گفت بچرو آوردي بيرون ؟؟؟؟؟منم نگاهي بهش انداختم و گفتم آقاي عزيز كار دارم كه اومدم بيرون يه جوري نگام كرد كه انگار من هيچي حاليم نيست خيلي ناراحتم كرده حس مي كنم مادر بدي براي بچم هستم 

خيلي حساسي

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

چه آدم بدی... ب اون چه آخه

💖خدایا شکرت که بچه‌هامو سلامت بهم رسوندیشون💖💖 لطفا برای سلامتی و عاقبت بخیری بچه‌هام، خودم، همسرم و بقیه عزیزام صلوات بفرستید ممنونم😘🙏🏻اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖 خدایا هر کی نی نی دلش میخواد یه سالم و صالح و خوشگلش بهش بده الهی آمین💖اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام به همگی منم چند وقت پیش شبیه این موضوع برام پیش اومد . رفته بودم پارک تاب اون پارک مناسب دختر من نبود نداشتم سوار بشه . یعنی تآب هم بزرگ بود هم پشتی نداشت به همین خاطر نداشتم سوار بشه بعد یه آقا اومد گفت اگه نمی خواستی بزاری سوار بشه چرا آوردیش پارک . منم عصبانی شدم گفتم اگه از رو تاب بی افته  ضربه مغزی بشهتو جواب باباش رو میدی . مردم چه فضول شدن . به خدا. 

سلام به همگی منم چند وقت پیش شبیه این موضوع برام پیش اومد . رفته بودم پارک تاب اون پارک مناسب دختر م ...

دقيقااا

منم تمام حرفم همينه كه چرا به كار هم كار داريم به خدا گفتن نداره ولي صبح همسرم رفته بود فراموش كرده بود برام پول بذاره بعدشم كه هرچي بهش زنگ زدم كه بريزه به كارتم جواب نميداد حالا من بايد بيام همه ي اينارو براي يه عده مردم متجسس توضيح بدم؟