2777
2789
عنوان

مربی مهد پسرم

98 بازدید | 12 پست

پسرم میره پیش ۲

ماشالله یه مقدار شر و شیطون هست و زیاد حرف گوش کن نیس ،

امروز خیلی شیطونی کرده ، میگه مربی چند بار دعوام کرده دستمو فشار داده

این چیزا عادیه؟ من ب پسرم گفتم حتما زیاد شیطونی کردی میگه آره یکیو هم زدم 😓😓

چیکار کنم بچم یکم آروم باشه

از کار مربی ناراحت نشدم چون بعضی وقتا خودم از شیطنت پسرم ذله میشم

ولی یک جوریم

بیاین از تجربه هاتون بگین

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اگر بیش فعالی داره از این سن برای درمانش اقدام کنالبته مشاور باید تشخیص بده

نه سرچ کردم تو گوگل اینقدرم بیش فعال نیس

فقط کاراش رو مخه آدمه

کاربر نیمه قدیمی ام از همه کسایی ک لطف کردن و کاربری دومم رو هم ترکوندن کمال تشکر رو دارم😑خدایا پسرمو به دستای مهربون خودت سپردم مواظبش باش💟

خدا صبر بده بهت

اگه جز این دسته از افرادی رو من ریپلای نزن اگه دختر ازاد از لحاظ پوشش خار توی چشمته رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی زن باید کتک بخوره ولی سایه شوهر بالا سرش باشه رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی رابطه جنسی قبل ازدواج مشکلی نداره رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی سهمیه حق طبیعی اونایی هست که دارنش رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی بعد تجاوز یه نر به یه دختر باید اونو بگیره تا دختر بی آبرو نشه رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی تجاوز به یه دختر تقصیر پوششه رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی دختر باید قبل ازدواج بره ازمایشباکرگی رو من ریپلای نکن اگه فکر میکنی به قدری الافم که تاپیک دروغ بزنم رو من ریپلای نکن اگه جز کسایی هستی که اکست ولت کرده ولی باز تحقیر میشی و هروقت خواست برمیگردی به بهونه اینکه دوسش داری و برا خودت ارزش قائل نیستی رو من ریپلای نزن اگه جز افرادی هستی که جملاتتو به یه جنسیت قوم یا قشر خاص نسبت میدی رو من ریپلای نزن اگه به نظرت خدا وجود نداره یا وجود داره و کاری نمیکنه بازم رو من ریپلای نکن نمیخوام باهات هم کلام شم فارغ از اینکه تاپیک چه موضوعی داره و تو با من هم نظری یا نه رو من ریپلای نکن خدایا ممنونم که تا اینجا کنارم بودی هیچوقت تنهام نذاشتی هروقت همه در های امید روم بسته شده بود تو خورشید امید و توی دلم به درخشش آوردی لطفا این بار هم کنارم باش و نتیجه زحماتم و نشونم بده منم قول میدم به چیزایی که فقط خودم و خودت ازش خبر داریم عمل کنم

چقدر فهمیده ای بعضی مادرا باشن طلبکار میشن پدر مربیو در میارن

اتفاقا اگه از جانب اونا اخطار بگیره بهتره

همش که نمیشه نازشون رو کشید

همینطوریشم پسرا پرنسس شدن

بدبخت مربیه فکر کن با چند تا بچه داره سر کله میزنه مسئولیت هم داره

آره من همش میگم دو تا مثل پسز من اونجا باشن تمومه دیگه اعصاب و روان برا آدم نمیمونه

پسر منم خیلی شیطون و حرف گوش نکن بود.دوتا مهد بیرونش کردن.تحمل کن و باهاش راه بیا.هرچی بزرگتر شه بهت ...

آها باشه ممنون