2777
2789
عنوان

شاید خوشبختی

67 بازدید | 11 پست

بچه که بودم، هر وقت با پدر و مادرم بیرون میرفتیم، چشمم به اسباببازیها میافتاد.
میگفتم: «این را برایم میخری؟»
میگفتند: «برویم، بعداً...»
گاهی آن «بعداً» هیچوقت از راه نمیرسید و گاهی هم میرسید.

اما امروز که به آن سالها فکر میکنم، نه اسباببازیهایی که برایم خریدند چیزی از آنها در خاطرم مانده است، نه آنهایی که هرگز نخریدند.

زندگی، آنقدر پرشتاب از روی آن خواستنها عبور کرد که بیشترشان در غبار زمان گم شدند.

شاید میانسالی و قرار گرفتن در نیمه دوم عمر ، همین را به انسان یاد میدهد.
اینکه آرزو داشتن بد نیست؛ اما آویزان شدن به آرزوها، آغاز بسیاری از رنجهاست.

سالها خیال میکردم اگر دنیا مطابق خواستههایم پیش برود، آرام خواهم شد.
اما دنیا هیچ قراردادی با آرزوهای من امضا نکرده است.

نه از من میپرسد که دوست دارم پیر شوم یا نه.
نه برای بردن عزیزانم اجازه میگیرد.
نه تضمین میدهد که اگر درست زندگی کنم، هرگز بیمار نخواهم شد.
دنیا مسیر خودش را میرود.
و من تازه فهمیدهام که آرامش، از برآورده شدن آرزوها به دست نمیآید؛ از سبکتر گرفتن آنها به دست میآید

این روزها، فتیله آرزومندیهایم را پایین کشیدهام.

نه چون دیگر چیزی نمیخواهم...

بلکه چون نمیخواهم کیفیت زندگی امروز من، به رخدادی در آینده وابسته باشد.

اگر آنچه دوست دارم رخ داد، سپاسگزار خواهم بود.

و اگر رخ نداد، تلاش میکنم آنچه را زندگی برایم آورده، همانگونه که هست در آغوش بگیرم.

شاید بلوغ، همین باشد؛

اینکه کمتر از دنیا طلبکار باشی و بیشتر آماده همسفر شدن با آن

"شاید خوشبختی، برآورده شدن آرزوها نباشد؛ کم شدن آرزومندیها باشد"

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

نمیزادن خودمون راحتتر زندگی کنیم اینقدر در عذابم که

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

نمیزادن خودمون راحتتر زندگی کنیم اینقدر در عذابم که

چرا عزیزجان

واقعا نی نی سایت،سایت عجیبیه که من واقعا فازبعضی هارو نمیفهمم.یامیان تاپیک عکس میزارن میگن بیاین نظربدین اخلاقش چجوریه؟!اخه ادم عاقل! این روزا توهمین دنیای واقعی نمیشه از روظاهر به شخصیت افراد پی برد ازبس همه مرموز شدن، اینجا دیگه دنیای مجازیه وازرو عکس انتظار داری تشخیص بدن؟!!!یکم بزرگ شید تروخدا.یا میان تاپیک حس ششم میزارن یا میگن حس ششممم بدویین بیان!!واقعا خودتونو زدین به خواب یا واقعا خوابید؟حس ششم فقط یه حسه.مگه استغفرالله خدا وپیغمبرید که ازاینده خبرداشته باشید یه مشت ملت ساده رو گول میزنید؟!!وقتی میبینم اون افرادی که تواین حس ششم شرکت میکنن سنشون از ۲۰ به بالا هست بیشتر تعجب میکنم.اخه اگه زیر ۲۰ بود میگفتیم هنوز بالغ نشده ولی از سن بالای بیست سال  واقعا انتظار عاقل بودن ازهرفردی میره.اینا بازم به کنار.فاز یه دسته کاربر دیگه هم درک نمیکنم.کوچکترین مسئله زندگیشونم تاپیک میزنن مشورت بگیرن ؛ینی عزیز شماهنوز اونقدر بزرگ نشدی که توی این کوچکترین مسائل یه ذره بشینی باخودت دو دوتا چهارتا کنی  تشخیص بدی بهترین گزینه چیه؟!!

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

چرا عزیزجان

مثلا من دهه شصتی ام ..دلم میخواد اسپورت بپوشم . لباسای کوتاه. مو بدون شال و..... بعد خانوادم مخالفن .

لامصب شوهرم موافقه .

خانوادم میگن نیا این ورا با این تیپ .

اینم بگم هر کی منو میبینه میگه ۲۵ سالته اخرش .

چون جسه ریزی دارم و بی بی فیسم .

میگن ابروی ماها میره ارزش نمیزارن .

والا طایفمونم کار به لباس نداره . این خانواوم نمیدونم چرا اینطور میکنن . در عذابم کلا .

عروسای طایفمون کلا مختلط عروسی میگیدن حتی زن عموم ودختر عموهام و... مو باز و ازاد در مجالس مختلط هستن .

حلالم کنید .دعا کنید هر حقی به گردنمه از هرکسی و هر چیزی مرا حلال کنن. من از همه و همه حلالیت میخواهم دعا کنید در حق هر کسی بدی کردم ظلمی کردم ناحقی کردم مراحلال کنن . هر جا رفتید زیارتگاه حرم و.... دعام کنید . اسمم سمیرا است. برام حلالیت بطلبید از همه . از کسانی که حق بر گردن من دارن و بهشون ظلم کردم .

مثلا من دهه شصتی ام ..دلم میخواد اسپورت بپوشم . لباسای کوتاه. مو بدون شال و..... بعد خانوادم مخالفن ...

عزيزم، اين چيزايي كه دلت ميخواد كه همچين چيزاي خوبي هم نيست.

بنظرم الگوي هاي زندگيت رو عوض كن.

دنياي فاني ارزش نداره

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات.سوال شرعي داري بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

مثلا من دهه شصتی ام ..دلم میخواد اسپورت بپوشم . لباسای کوتاه. مو بدون شال و..... بعد خانوادم مخالفن ...

خب نمیشه جاهایی که خانوادت حضور ندارن اونجوری که دوست داری بپوشی ولی جایی که خانوادت هست یجور دیگه تا اذیت نشی؟

عزيزم، اين چيزايي كه دلت ميخواد كه همچين چيزاي خوبي هم نيست. بنظرم الگوي هاي زندگيت رو عوض كن. دنياي ...

خب من تنها هدفم همیناس 😄

خب من تنها هدفم همیناس 😄

خب فايده اي واست نداره عزيزم

هدفاتو درست انتخاب كن.

راستش هدفت با امضات كه چشمم بهش خورد اصلا باهم همخوني ندارن.

الدنيا مزرعه الاخره.

اينجا جوري زندگي كن كه اون دنيا چيزي داشته باشي و دست گيرت باشه عزيزم

خب فايده اي واست نداره عزيزم هدفاتو درست انتخاب كن. راستش هدفت با امضات كه چشمم بهش خورد اصلا باهم ...

والا یه عمر جمع کردم. به کارم نیومد ..یعنی اونم امتحان کردم .

مثلا نماز میخوندم قران میخوندم مقام اول قرانی بودم . دستگیر همه بودم . کار خیر و ثواب و... تلاش هم زیاد کردم خیلی هم درس خون پرتلاش دلسوز و....

چیزی جز شکست نصیبم نشد . خیلی گریه ها کردم خیلی عذابها کشیدم . نماز شب خوندم . چشم سومم بازه کلا .

من حتی جن و ....هم دیدم. همون جیزایی که نمیشه دید ..از درو دیوارها صدای اذان و صدای تکبیرو.... شنیدم نصف شبها .

خارج شدن دوح از بدنمو دیدم و ارواح دیگه .

امام رضاع در بهشت رو هم ملاقات کردم .

ولی انصافا الان یه ادم شکست خورده هستم . هیچ موفقیتی در زندگیم ندارم . هر شب و روزم با گریه میگذره افسردگی .

رفتم دکتر روانشناس داروها رو مصرف کردم دارو هامو تعویض کردن بدتر بدتر شدم . الانم که حال روحی داغون دارم ..به گذشته ام فکر میکنم که چیزی جز شکیت بدبختی اشک گریه نداشتم . الانم یه زن پتاهل بیکار الاف افسرده از همه جا رونده شدم .

والا یه عمر جمع کردم. به کارم نیومد ..یعنی اونم امتحان کردم . مثلا نماز میخوندم قران میخوندم مقام او ...

اخي عزيزم.

تو كه اينهمه خوب بودي، ماه بودي، حيفه بخدا.

ببين ائمه معصومين هم همشون تو زندگياشون چه سختيا كه نداشتن. ولي لحظه اي خلاف راه خدا نرفتن.

تو كه خودت ماشاءالله عاقلي.

بيين با كنار گذاشتن اينا بهتر شدي، چيزاي بهتري نصيبت شد؟ نه.

پس مشخص ميكنه با كنار گذاشتنشون به جايي نميرسيم.

من خودمم سختي و مشكلات دارم. نه اينكه فكر كتي بيرون گود نشستم و به تو ميگم لنگش كن.

ولي حيفه بخدا عزيزم. نذار اون دنيا حسرت بخوري.

دوباره مثل گذشته باش مهربون. دلت مياد؟🥲

اخي عزيزم. تو كه اينهمه خوب بودي، ماه بودي، حيفه بخدا. ببين ائمه معصومين هم همشون تو زندگياشون چه سخ ...

نه خب نصیبم نشد هیچی ..ولی حداقلش میگم دلم خوشه که یه عمر کمک خواستم دستمو خدا نگرفت اخر عاقبتشم شد این ...حالا خیالم راحته . میگم خب طلبی ندارم ناراحتی ندارم دیگه دعا نمیکنم بگم ندادن شکست خوردم .و...

نه خب نصیبم نشد هیچی ..ولی حداقلش میگم دلم خوشه که یه عمر کمک خواستم دستمو خدا نگرفت اخر عاقبتشم شد ...

نه عزيزم اينجوري نگو. مگه ميشه نصيبت نشه.

فقط بايد به خدا اعتماد و توكل داشته باشي گلم.

خدا اگه ولمون كنه نميدوني چه بلايي سرمون مياد.

مطمعن باش ولت نكرده. اين ماييم كه ولش ميكنيم عزيزم.

اينجوري فكر كني نه دنيا واست ميمونه نه اخرت.

لطفا لطفا،ديدت رو عوض كن.خدا رو دوباره بشناس عزيزم.

دلم نمياد راه اشتباهي بري.