2777
2789
عنوان

دست خط بد

67 بازدید | 17 پست

بچه ها دست خطم خیلی بچگونس

شبیه کلاس اولی ها مینویسم حس میکنم

وای دفتر های کلاس هفتم هشتممو باز کردم اگر میداشتم تو آفتاب شروع میکردن به راه رفتن

دهمم الان همه ی همکلاسی هام خوش خطن

من خیلی مرتب مینویسم اما بچگونه

مامانم همش میگه خیلی خوش خطی خیلیییی خوب مینویسی بقیه هم وقتی میپرسم همینو میگن

اما خودم میدونم بچه گونس خیلی

چیکار کنم بهتر و بزرگونه بشه ؟

با خودکار پنج دهمم مینویسم همیشه ، ولی ریز میشه و بچگونه

وای خدا😭😭😭

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

رسم الخط امیر خانی رو بگیر از روش تمرین کن ، منم همینکار رو کردم ، الان کسی میخواد بنویسه میده یه من ...

کجاها میفروشن ؟ روزی چند ساعت زمان بذارم ؟

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

اکثر کتاب فروشی ها دارن ، یه کتابچه کوچیکو ارزونه ،هر چقدر که برای خودت ارزش قائلی زمان بزار براش .

همون زردا ؟ سه ماه کار کردم بدتر شدم حس میکنم😭😭🤣

خب کنکوریم باید حواسم به همه چی باشه

وای من خسته اممم🤣🤣

عکس بده

ندارم عکس الان خودکار اینا پیشم نیست

ولی افتضاحه در کل 🤣🤣🤣

همون زردا ؟ سه ماه کار کردم بدتر شدم حس میکنم😭😭🤣خب کنکوریم باید حواسم به همه چی باشهوای من خسته ا ...

آره نارنجیه تقریبا ، من و شوهرمم هردو خطاطیم ، در این حد و اندازه ، بچمون خط مینویسه نگم براااات ، مثل دعا نویساس ، اگه نامه بنویسه باید خودش بیاد بخونه 🤣🤣🤣🤣وگرنه قابل خوندن نیست 🤣🤣🤣

آره نارنجیه تقریبا ، من و شوهرمم هردو خطاطیم ، در این حد و اندازه ، بچمون خط مینویسه نگم براااات ، م ...

وای وای خدا شاهده منم همینم 🤣🤣🤣 مامان بابام خوش خطططط

خودم افتضاااح

دلم میخواد گریه کنم

همه خوش خط و بزرگونه مینویسن من بچگونه

نمیدونم واقعا چیکار کنم

کلاس میرفتما اما اصلا فرقی نکرد

وای وای خدا شاهده منم همینم 🤣🤣🤣 مامان بابام خوش خططططخودم افتضاااحدلم میخواد گریه کنمهمه خوش خط و ...

کلیپ خوش نویسی از اینترنت ببین ،چند تا از حروف رو تمرین کنی ، دست خطت کامل عوض میشه

مرنج و مرنجان
وای وای خدا شاهده منم همینم 🤣🤣🤣 مامان بابام خوش خططططخودم افتضاااحدلم میخواد گریه کنمهمه خوش خط و ...

من انقدر بد خط مینوشتم ، خانم معلممون منو پائین تخته سیاه مینشوند هرچی با گچ مینوشت ، خورده گچا میریخت رو سرم ، تا تصمیم گرفتم بشم این پخی که شدم 🤣🤣🤣🤣

کلیپ خوش نویسی از اینترنت ببین ،چند تا از حروف رو تمرین کنی ، دست خطت کامل عوض میشه

چندین ماه کلاس خطاطی رفتم فرقی نکرد

موثره واقعا ؟

من انقدر بد خط مینوشتم ، خانم معلممون منو پائین تخته سیاه مینشوند هرچی با گچ مینوشت ، خورده گچا می ...

واییییی الهی بگردم🥲

چقد بیشعور بوده اون معلمه

دمت گرمممم که تونستی خوش خط بشی

دعا کن منم خوش خط بشم یروزی

هیچ کس به اندازه من بدخط نیست معلم کلاس ششم میخاست برام دفتر خوشخط نویسی بگیره کلاس دهمم رفتم روی بر ...

من خطم مرتبه همه میتونن بخونن ولی بچگونس

و مسخره میشم گاهی وقت ها به خاطرش

البته کسی تاحالا نگفته ها ولی خب احساس میکنم اینطوره که با خودشون میگن شبیه بچه ها مینویسه