2777
2789
عنوان

بلاتکلیفی

68 بازدید | 11 پست

من ۳۰ سالمه یه پسر یک ساله دارم لیسانس بیوشیمی هستم و سطح متوسط زبان چینی رو بلدم و میخوام ادامه بدم

از طرفی دلم میخواد یه استخدامی شرکت کنم خانوادمم میگن تو این همه تلاش کردی درس به اون سختی خوندی ارشد بخون زبان چینیم از اون طرف نصفه مونده بچمم کوچیکه خیلی نیاز به مراقبت داره سنمم میره بالا چیکار کنم صب که از خواب بیدار میشم هزارتا فکر تو سرمه کاش یه راه حل داشتم

کاربر دختر بلا نیستی یا نمیدونم گندم بلا

دختر مردم

احیانا

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با بچه خیلی سخته درس خوندن

این سنه بچه خصوصا

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. ⛔️ آقایون اینقدر درخواست ندبد گرفتید چی شد⛔️از برچسبهایی مثل «مطلقه»، «بیوه» یا «نازا» بیزارم؛ آدمها را با قلب و انسانیتشان بشناسید، نه با عنوانهایی که به آنها میدهیدزندگی گذشته و حتی تجربهی طلاق، پایان من نبود؛ بخشی از مسیری بود که مرا ساخت و برای ساختن آیندهای بهتر، قویترم کرد.امروز خودم را همانگونه که هستم دوست دارم؛ با تمام تجربهها، سنم و مسیری که پشت سر گذاشتهام..پسرم؛ تمام دنیای من.

بیوشیمی برنمیدارن آزمایشگاه ها از طرفی زبان چینیمم سطح پیشرفته نیست امید داشتم ب آزمون معلمی اونم ...

ای خدااا .... تو سعی خودتو بکن ...به تلاشت ادامه بده با فکر .... آزمون هم هرچی اومد شرکت کن ...انشالله کارت درست میشه .... هیچوقت دیر نیست