2821
2789
عنوان

لگد زدن بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من تا هفته۲۸ فقط حس لگد و ترکیدن حباب داشتم. هفته ۲۹ کلا عوض شدو بیشتر چرخشی شد، حرکت رو از رو شکم ه ...

بعد از هفته ٢٨ هر روز حس ميكني؟ اخه واسه من يه روز خيلي زياد ميشه يه روز كم و هنوز نميدونم لگد هست يا نه؟

اخه میگن قدامی زیاد معلوم نیست که

والا اینقد که ایتبار شدیده سر پسرم که خلفی بود حس نمیکردم

البته دکترم گفت اصلا به جفت نی به موقعیت جنینه

💋👨‍👩‍👦‍👦💋امیرعلی 👦.امیرحسین 👶👬

من وارد هفته ۲۹ شدم بیشتر پیچ و تاب میخوره لگد هم میزنه ولی خیلی قویتر  بیشتر در حال جا به جا شدنه تا لگد زدن پاهاشو فشار میده حرکتاش خیلی متفاوت شده نسبت به دو هفته پیش کمر درد هم بیشتر شده دیگه شبا کمرمو با روغن ماساژ میدم 

بعد از هفته ٢٨ هر روز حس ميكني؟ اخه واسه من يه روز خيلي زياد ميشه يه روز كم و هنوز نميدونم لگد ...

من از ۲۹ هفته هر روز حس میکردم. بعضی روزا بیشتر، بعضی روزا کمتر...ولی در روز حتما حرکت داشت...کلا از هفته ۲۹ به بعد برای من خرکتا شدید شد. خیلی وقت ها هم حرکت داره ولی حس نمیشه، وقتی دستم رو میذارم رو شکمم زیر دستم حس میکنم. شکمم هم یکم بالا پایین می‌ره...   

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊