2777
2789
عنوان

دلم گرفته قد دنیا

36 بازدید | 17 پست

خسته شدم از این زندگی

حتی اگه همین الان کل دنیارو بهم بدن بازم نمیخوام زنده باشم

من این جسمو این زندگیو نمیخوام حالم بدجور بده

اصلا دلیلی نداره این حالم کلا از زندگی متنفر شدم

کاش خدا صدامو بشنوه واقعا نمیتونم تحمل کنم

تقریبا همه اینجوری شدیم😔

مخاطب من توی بی ادب نیستی... وقتی مخاطب من نیستین ومن با ی نفر دیگه یا استارتر هستم حد خودتو بدون و رو پیام من ریپلای نزن چووووون هرچی از دهنم بیاد بارت میکنممم...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا قسم انگار وسط جهنمم

منم

مخاطب من توی بی ادب نیستی... وقتی مخاطب من نیستین ومن با ی نفر دیگه یا استارتر هستم حد خودتو بدون و رو پیام من ریپلای نزن چووووون هرچی از دهنم بیاد بارت میکنممم...

دلیلی نداره کلا از زندگی متنفرم

بنظرم دلیلی داره. بالاخره ک راضی ب مرگ شدیم راضی ب اینکه فقط تموم شه همه چی. یا ضربه دیدیم از عشق یا خانواده یا نداری. و مریضی. همه حل نشده و تو دلمون کهنه شد ک تسلیم ب نبودن گرفتیم

بنظرم دلیلی داره. بالاخره ک راضی ب مرگ شدیم راضی ب اینکه فقط تموم شه همه چی. یا ضربه دیدیم از عشق ...

آره

ولی حتی اگه همه اینارو هم بهم بدن دیگه فایده نداره فقط دلم نبودن میخواد بی حس شدم کلا

آره ولی حتی اگه همه اینارو هم بهم بدن دیگه فایده نداره فقط دلم نبودن میخواد بی حس شدم کلا

اره هرچیزی ب وقتش قشنگ بود