2777
2789
عنوان

لطفا بگید بهم

60 بازدید | 9 پست

میخوام ذهنم اروم باشه نزدیک یک هفته شده که رفته فهمیدم اصلا دوسم نداشت خیلی رک بهم گفت.. بعد سه سال یعنی بهم فکر میکنه اصن دلش تنگ میشه نمیدونم چیکار کنم کمکم کنید

ازین مواردزیاد داشتم زمان بگذره عادت میکنی .آدمای امروز همینن

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷.. درسته زود بود سرزنشم نکنید خودتونم میدونین دست آدم نیست خیلی حالم بده قشنگ بازیم داد

حدس میزدم

کلا رابطه ی دوستی زیر ۲۰ سال به نظرم ممنوعه

تا به بلوغ عقلی نرسیدی که وابسته نشی وضعیت همینه

فداسرت قشنگم به بلاخره که این رابطه تموم میشد

اما اون حروم زاده بد تمومشکرد

۳ سال زمات کمی نیست

بشین گریه زاری هاتو بکن ولی بعدش به کل فراموشش کن به فکر درس و کنکورت باش

بری دانشگاه سر کار اون موقع با آدمای درست آشنا شی🤍🫂

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

حدس میزدمکلا رابطه ی دوستی زیر ۲۰ سال به نظرم ممنوعهتا به بلوغ عقلی نرسیدی که وابسته نشی وضعیت همینه ...

فدای قلب مهربونت بشم مرسی.. سخته خیلیم سخته ولی چطور یه آدم میتونه چند روزه طرفو فراموش کنه چطور دل کسی میاد که یکی دیه رو اذیت کنه عذاب وجدان نمیگیره عوضی.. باورت نمیشه رک بهم گفت دوسم نداره و اصن بهونه اورد که با یکی دیه بوده چون میدونست اینو بگه من میرم و گفت من به دردش نمیخورم چطور میشه اخه با سختیاش کنار اومدم وقتی پولی نداشت پیشش بودم دوسش داشتم تا لولش رفت بالا ولم کرد چقدر میتونه عوضی باشه

فدای قلب مهربونت بشم مرسی.. سخته خیلیم سخته ولی چطور یه آدم میتونه چند روزه طرفو فراموش کنه چطور دل ...

نانازییی🤍🤍🤍

ببین دختر پسرا همینن

با دخترا دوست میشن نیاز عاطفی و ج شون رو برطرف میکنن

در صورتی هیچچچ حسی بهش ندارن

خیلی راحتم میندازنش دور

سنتم خیلی کم بود وابستگی برات به وجود اومده...

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.