2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

اما یک در هزار پیش میاد جواب خوب نباشه

وای خداکنه واس همه ی مامانا و نینیا جوابش خوب باشه منم ازدواجم فامیلیه ولی فامیل دور هستیم دکترم گفته سلفری بری بد نیست منم خودم مایل بودم سلفری رو بدم

فقط 25 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای خداکنه واس همه ی مامانا و نینیا جوابش خوب باشه منم ازدواجم فامیلیه ولی فامیل دور هستیم دکترم گفت ...

برای این رفتی پی هیچی اینکه کلا پس جوابش خوبه 😍من فکر کردم آزمایش مشکلی داشته تازه کسایی که آزمایش مشکلی داره 99درصدشون جوابتون خوبه

شما که همین طوری رفتی

👩‍🏫

برای این رفتی پی هیچی اینکه کلا پس جوابش خوبه 😍من فکر کردم آزمایش مشکلی داشته تازه کسایی که آزمایش ...

اخه خیلی منو ترسوندن گفتن وای ازدواجت فامیلیه و این حرفای خاله زنکی منم استرس گرفتم 😢 دکترم که گفت نری هم مشکل نیست ولی بری بد نیس خیالت راحت میشه .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلغری که میگن یه هفته ای میاد...امینوسنتز خیلی طول میکشه

واقعا اگ یه هفته ای بیاد خیلی خوبه. واقعا تهران یه هفته ای میاد؟ 😍 امیدوارشدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40