زیر سی سال تو تاپیکهای من شرکت نکنه و نظر نده لطفا ممنونم❤️🤗مردای غیر منطقی و مزه پرون هم همینطور سپاس🙏تا حالا شده ی چیزی را انقدر دوست داشته باشین ک دلتون بخاد قورتش بدین بره تو قلبتون توتک تک سلول هاتون؟من این حسو ب قرآن پیدا کردم دقیقا از دی ماه ک تصمیم گرفتم بپذیرم خدایی وجود نداره و بزارم کنار درونم ریشه دواند💕خداوند هیچکس را جز به اندازه توانش تکلیف نمیکند.هر کس هر کار نیکی انجام دهد، به سود خود اوست، و هر کس کار بدی انجام دهد، به زیان خود اوست.پروردگارا! اگر فراموش کردیم یا خطا کردیم، ما را مؤاخذه مکن.پروردگارا! بار سنگینی بر دوش ما مگذار، آنگونه که بر کسانی که پیش از ما بودند گذاشتی.پروردگارا! آنچه را توان تحملش را نداریم بر ما تحمیل مکن.از ما درگذر، ما را بیامرز و بر ما رحمت آور.تو سرپرست و یاور مایی؛ پس ما را در برابر قوم کافر یاری فرمابقره۲۸۶✨💌 از مذهبی ها بدم میاد ب همون نسبت از روشنفکرها بدم میاد ،چون توی کشور ما نه مذهبی ها مذهبی و خداشناس هستن و نه روشنفکرها روشن فکر همشون ی تفکر هستن فقط لباسهاشون فرق داره😒 بعدخودم ی مدلی ام ک نه مذهبی ها قبولم دارن نه غیر مذهبی ها و بابت این ب خودم افتخار میکنم شاید ب این دلیل ک هنوز کورسویی از تفکر و منطق و احساس و بررسی تو وجودم مونده نمیدونم،خدایا تا تو نخایی من هیچی نیستم خدایا ولم نکن در هیچ شرایطی من نیستم ک میام سمت تو ،تو هستی ک منو میبری همینجور ببر نزار روزی تعصب قدرت تفکر را ازم بگیره منو خودت راه ببر،تو دوست خوب منی فدات شم❣️