2777
2789
عنوان

دندون

80 بازدید | 16 پست

رفتم ارتودنسی بهم گفت ۱۳۰ میلیون بعد هزینه پر کردن دندون و کشیدن و اینا جداس

برا دندونام ۱۵۵ میلیون گزاشته بودم کنار ولی الان گفت باید هشت تا دندونتو پر کنی هر کدوم دونه ای ۶ تومن😐حالا معلوم نیس کشیدن و عصب کشیم میخاد یا نه

چیکار کنم؟مامانمم تازه ماشین خریده هیجی پول نمیده بهم

راهی هست ارزونتر دندونامو پر کنم

اترینم🎀

کلا ارتودنسی یه هزینه اصلی داره و صد هااااا هزینه جانبی

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظرم یه دفعه عصب کشی کن

من هر دندونی پر کردم بعد یک سال به هصب رسیده

الان تا خراب بشه ، درجا میگم عصب کشی کن

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
کلا ارتودنسی یه هزینه اصلی داره و صد هااااا هزینه جانبی

خب الان یعنی نمیتونم انجام بدم؟اخه بهمنمیگن خرج های جانبیش چقده ک من یچیزی بفروشم حداقل

اترینم🎀

به نظرم یه دفعه عصب کشی کنمن هر دندونی پر کردم بعد یک سال به هصب رسیده الان تا خراب بشه ، درجا میگم ...

۸ تارو بخواد عصب کشی کنه چند میگیره تقریبا بنظرت

اترینم🎀

مگه نمیگی ۱۵۰ پول داری؟ خب اول دندونارو پر کن بعد خدا بزرگه انشالله واسه ارتودنسی جور میشه

نمیتونم ۱۵۰ بدم برا پر کردنو اینجور چیزا بزور همینم جمع کردم

اترینم🎀

خب الان یعنی نمیتونم انجام بدم؟اخه بهمنمیگن خرج های جانبیش چقده ک من یچیزی بفروشم حداقل

نمیتونن بگن خب

چون تو روند درمان بعضی چیزا پیش میاد

داداشم ارتودنسی که کرد چهارسال پیش نگفتن دندون های عقل هم باید بکشی اخرش گفتن جراحی هم داری چون ممکنه دندونات بهم بریزه بازم

اول باید دندونات کاملا درست باشه بعد ارتودنسی

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

نمیتونن بگن خبچون تو روند درمان بعضی چیزا پیش میادداداشم ارتودنسی که کرد چهارسال پیش نگفتن دندون های ...

اون جراحیاشم کلی پول میخواد حتما😭😂وای ورشکست میشم که

اترینم🎀

اون جراحیاشم کلی پول میخواد حتما😭😂وای ورشکست میشم که

اره یادمه گفتن ارتودنسی ۳۵ اینا

تا تموم شد یکسال روند درمانش

شد ۷۸ تومن😂

پرکردن و عصب کشی و اینا هم کلا نداشت

ارتودنسی به پیش قسط داره بعدش ماهیانه پرداخت میکنی

میتونی کم کم پرداخت کنی

دکتر من ۱۴۰مبگیره

۷۰تومن پیش قسط ۷۰تومن باقیش ده تا قسط ۷تومنی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ارتودنسی به پیش قسط داره بعدش ماهیانه پرداخت میکنی میتونی کم کم پرداخت کنی دکتر من ۱۴۰مبگیره ۷۰تومن ...

خب کسی نیس قسط بده

خودمم ک دارم درس میخونم

اترینم🎀