2777
2789
عنوان

بحث 😬😂

165 بازدید | 14 پست

جدی چطور بعضیا تو دعوا یا همون بحث همونجا حرفشونو میزنن؟ من اینقد عصبی میشم اصلا بادم میره چی میخاستم بگم بعد میام خونه همش میگم کاش فلان حرفو میزدم کاش اینو میگفتم🤣

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

من لال میشم انگار تاحالا حرف زدن بلد نبودم ولی وقتی میرم خونه اگه کسی باشه که بخوام براش تعریف کنم ت ...

وای منم اینقد بدم میاد از این شرایط کاش یکی بهمون یاد بده چجوری خونسرد باشیم و همونجا جواب رو بدیم🤣

من بعدا کلی فحش و توهین یادم میادولی درجا هیچی اصلا زبونم قفل میشه😐

واییی نگو البته الان یجوری شده تو معاشرت با ادما دیگه دعوا به اونصورت نیست مثلا ی ادم سمی که نمیشه کاملم قطع رابطه کرد کنایه و تیکه پرانی مضخرف میکنه بعضیا خیلی حاضر جوابن تو اون شرایطا

وای منم اینقد بدم میاد از این شرایط کاش یکی بهمون یاد بده چجوری خونسرد باشیم و همونجا جواب رو بدیم🤣

باور کن شیفت بودم یارو همراه مریض روم کراش زده بود آخه بگو آدم عاقل من دوتا بچه دارم حلقه دارم کوری رفتم تو اتاق باباش بعد بهم قشنگ پیشنهاد داد که عصر بریم کافه منم از درد با لبخند گفتم ممنونم برادر من نمیتونم عصر بابا بزن تخماشو بترکون تا هوس کافه رفتن با تو از کلش بپره چرا اونطوری صحبت کردی😭😭😭😭

باور کن شیفت بودم یارو همراه مریض روم کراش زده بود آخه بگو آدم عاقل من دوتا بچه دارم حلقه دارم کوری ...

🤣🤣🤣🤣وای انصافا چقد آدم مریض هم زیاد شده خب وقتی حلقه دست ی خانوم میبینی خیلی زشته بخای چنین پیشنهادی بدی نمیدونم چشونه اینا😕

🤣🤣🤣🤣وای انصافا چقد آدم مریض هم زیاد شده خب وقتی حلقه دست ی خانوم میبینی خیلی زشته بخای چنین پیشن ...

والا باباش ۱۰ روز بیتر بستری بود کلافمون کرد بعد از دو روز اول میدیدم همش باهام همکلام میشه الکی صدام میزنه میاد جلو استیشن منو نگا میکنه بعدش شروع شد همکارا میگفتن داره شفتشو با شیفت تو تنظیم میکنه از همکارا میپرسید کی شیفته اینام میگفتن مثلا عصر صب میرفته ابجیش میآمده اون عصر میاد باور کن ۴ روز رو به خاطر اون اسکول رفتم اورژانس چه فشاری آوردم رو خودم