2777
2789
عنوان

دوسال دیگه

69 بازدید | 8 پست

میخوام اینجا بنویسم دوسال دیگه اینارو ببینم بخندم درحالی که سوار ماشین شاسی بلندم دارم میرم کار خونه شوهرم براش غذایی که با عشق درست کردم ببرم در خونه ایی که در بهترین نقطه شهر هست غذا پختم خدایا شکرت

آن شاالله

اگه دوست داشتی برای خونه دار شدنم صلوات بفرست الهی که خدا ازت راضی باشه. . مواظب گفتارت باش گاهی یک حرف تمام آنچه که انجام داده ای را بر باد خواهد داد فقط بانوان نظر بدن با تشکر

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

تو شکر گذاری تو طوری بنویسید الان هستن الهی شکررت ماشین خریدی شوهرپولدارباعشق ازدواج کردی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

چجوری

یعنی اینطوری نوشتم بیست دقیقه اول بیدارمیشی میگی خدایا شکرت بابت ماشین قشنگم بابت خونه بزرگم شوهری عاشقشم اینجوری مینویسی یا میگی

اربابم حسینننن زندگی اصلا امام حسین خوبه حال ما قطعا با امام حسین خوبه روزگار خوبه اصلا همه چی با امام حسین خوبه ❤️❤️❤️🌹🌹🌹

یعنی اینطوری نوشتم بیست دقیقه اول بیدارمیشی میگی خدایا شکرت بابت ماشین قشنگم بابت خونه بزرگم شوهری ع ...

آهان شنیدم میگن وقتی که میخواد خوابت بگیره و وقتی که تازه از خواب پامیشی فرکانس ها بالاست

آهان شنیدم میگن وقتی که میخواد خوابت بگیره و وقتی که تازه از خواب پامیشی فرکانس ها بالاست

اره عزیزم قبل بخوابی بیست دقیقه شکر گذاری کن