2777
2789
نه بیکارم😅

برا همینه خب :)) برای خودت تایم بذار روتین مشخص داشته باش کارایی که دوست داری بکن و به چیزای درست وابسته شو تا حل بشه

مرد ستیز نیستم چرا که مدتهاست مردی در خور ستیز ندیده ام

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

حرصم میخورم فکر خیال اینا آخرش بی توجهی میکنم خودش میاد دیگه 😂🤦🏻پیش اومده هم بحثمون شده سر این با ...

مشکل اینجاس نمیتونم بی توجهی کنمم😭😂 ارع صحبت کردیم میک رفتارمو در نظر بگیر عملی نشون میدم😐 مثلا من دلم میخاد همش پیام بده زنک بزنه ابراز علاقه کنه ۲۴ ساعته

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

مشکل اینجاس نمیتونم بی توجهی کنمم😭😂 ارع صحبت کردیم میک رفتارمو در نظر بگیر عملی نشون میدم😐 مثلا م ...

یکم نادیده بگیری بی توجهی کنی حساب کار دستش میاد 😂

ایییییییییییییی 🤣 ای خدا منم همین بودم بخدا ولی چون بخاطر کارش اکثر مواقع نیس دیگه عادت کردم 😂

(العمر لو ینعاد اریدکM🫀🫂💍)

برا همینه خب :)) برای خودت تایم بذار روتین مشخص داشته باش کارایی که دوست داری بکن و به چیزای درست وا ...

نمیتونم حتی اک خودمم سرگرم کنم بازم میخام همش پیگیر باشه مثلا اک انلاین باشه پیام نده دیگ میریزم بهم میگم اصلا مهم نیستم 🤦🏼♀️ یا دیشب پیام دادم شبت بخیر هیچی نگف بهم ریختم ولی میدونم دوسم داره چون خودشو ثابت کرده بهم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

یکم نادیده بگیری بی توجهی کنی حساب کار دستش میاد 😂ایییییییییییییی 🤣 ای خدا منم همین بودم بخدا ولی ...

پس پیش ب سوی بیتوجهی کاشش بتونممممم😭😂😂

اره منم در طول روز واقعا نیستش ولی انتظار دارم همش پیام بده بعد وقتیم ناراحتم میکنه مث من بشههه بعد ۲ دقیقه بیاد سمتم😭😂

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

پس پیش ب سوی بیتوجهی کاشش بتونممممم😭😂😂 اره منم در طول روز واقعا نیستش ولی انتظار دارم همش پیام ب ...

یکی دوبار بی توجهی کنی دیگه میتونی 😂🤣اونا بیشتر پیگیر میشن 😂

کاش فقط در طول روز 🥺😂 ۱۰.۲۰روز نیستش کلن

میفهمم منم همینم 😂

یکی دوبار بی توجهی کنی دیگه میتونی 😂🤣اونا بیشتر پیگیر میشن 😂کاش فقط در طول روز 🥺😂 ۱۰.۲۰روز نیست ...

مثلا چیکار کنممم حتی اینم نمیدونمم🤦🏼♀️😭😂😂 الهییی چقد سختتتت

من ۱ روز نبینمش میمیربم الان بهتر شدم یکم

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

مثلا چیکار کنممم حتی اینم نمیدونمم🤦🏼♀️😭😂😂 الهییی چقد سختتتت من ۱ روز نبینمش میمیربم الان بهتر ش ...

ایییییییییییییی کاری به کارش نداشته باش بی محلی کن 😂

خیلیی🥺

منم قبلاً اینجوری بودم دیگه کم کم با کارش کنار اومدم