2777
2789
عنوان

نذر نمک

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 20 پست

من نمیفهمم یعنی چی که نمک بدی خواسته ت برآورده بشه؟یعنی چی خدایی؟اصلا میشینید فکر کنید چه فلسفه ای داره؟اگر چیزی میدونی بگو ماهم بفهمیم

توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من نمیفهمم یعنی چی که نمک بدی خواسته ت برآورده بشه؟یعنی چی خدایی؟اصلا میشینید فکر کنید چه فلسفه ای د ...

شما خودتون معمولا چجوری به خواسته هاتون میرسید ؟چه کاری انجام میدید؟ راهنمایی میکنید

شما خودتون معمولا چجوری به خواسته هاتون میرسید ؟چه کاری انجام میدید؟ راهنمایی میکنید

هیچی

تاحالا نرسیدم به چیزی اما راجب نذر نمک باید بهت بگم که فلسفه ش اینه قبلا توی راه برای رسیدن به نمیدونم کجا توی مسیر با خودشون نمک میبردن و برف ها رو اب میکردن حالا سرچ کن کامل بخون!

توی تاپیک های من فضولی نکن چون همه چیز رو واضح نمیگم که شناسایی نشم پس حرفای ضدونقیض توی تاپیک هام زیاده فقط میخوام برای مشکلم راه حل پیدا کنم وگرنه قصدم این نیست بشینم داستان زندگیم رو تعریف کنم اینجا گوگل هست دیگه ممکنه شناسایی بشیم!با تعلیق شدن تاپیک ها حذف نمیشه وگرنه با خیال راحت صحبت میکردم بعدش تعلیق میشدم مشکلی نبود الان دیگه از یه تاپیک حتی اگر تعلیق بشی اگر شناسایی بشی میرن تمام زندگیت رو میخونن

هیچیتاحالا نرسیدم به چیزی اما راجب نذر نمک باید بهت بگم که فلسفه ش اینه قبلا توی راه برای رسیدن به ن ...

چشم حتما میخونم مرسی که گفتی ولی اینم کاملا اعتقادیه و تو همین نی نی سایت خیلیا بهش رسیدن