2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

چی شده آخه قضیه چیه؟؟برو مشاوره

بخدا من به هیچکی بدی نکردم همیشه عین کوه پشت اطرافیانم بودم یه رفتارهای دارن باهام میکنن الان یکیشون خیلی تو زندگیش کمکش کردم الان که خودم نیاز داشتم گفت وقت ندارم حتی صحبت کنم

بخدا من به هیچکی بدی نکردم همیشه عین کوه پشت اطرافیانم بودم یه رفتارهای دارن باهام میکنن الان یکیشون ...

ببین این اتفاق هایی که برا تو داره می افته برا من خیلی وقت پیش افتاده بود حتی از این بدتررررر

این باید یادمون باشه وقتی محبت میکنیم انتظار خوبی نداشته باشیم و حتی شاید جوابت رو با بدی بدن

!🦋

ببین این اتفاق هایی که برا تو داره می افته برا من خیلی وقت پیش افتاده بود حتی از این بدتررررراین بای ...

میدونی جریان چیه همین الان ۱۰۰میلیون من دستشه بعد همچین رفتاری میکنه اخه فقط این نیست چند نفر دیگه هم همینن نمیشه حرف بزنم وگرنه میگفتم خیلی چیزاروو...😔

ببین این اتفاق هایی که برا تو داره می افته برا من خیلی وقت پیش افتاده بود حتی از این بدتررررراین بای ...

بحثم مالی یا احساسی نیست چرا من باید از نزدیکترین ادمای زندگیم کسایی که خیلی بهم نزدیکین همچین رفتار های ببینم چرا فکر نمیکنن منم ادم..