2821
2789
عنوان

ضبط مکالمه...

1681 بازدید | 19 پست

سلام

براخودم نمیگم

میشه نرم افزاری نصب کرد ک مکالماتو ضبط کنه ولی کلا سکرت باشه؟هم ایکون نرم افزار هم فایلای ضبطی..کلاهمه چی مخفی ک طرف نفهمه؟

موبایل فروشیا بلدن؟

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

بله هست 

بیشتر از هرکسی … خودت را دوست داشته باش!جوری که هر کجا نشسته ای … هر جا که می روی ….در هر کاری که میکنی … “خــــــــودت ” حضور داشته باشد ،یــــک حضــــــــــور بـــی ماننـــد …اما خالــــــی از تکبــــر ، حسادت ، ریــــــا …باور کن تا عاشق خودت نباشی ….عاشق هیچ کس نمیتوانی بشوی ….و هیچ کس هم ..(!)… عاشقت نمیشود !

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

برنا مه ای هست که ضبط کنه  پیک برنامه دیگه هم هست که برنامه هارو پنهان کنه

اونوقت خود اون نرم افزاری ک بقیه روپنهان مکنه چطور؟ مشخصه ک

بعداینکه تو مدیریت فایل برنامه های نصبی ک روگوشیه .اونجا رو هم مخفی میکنه؟

گلم برنامه ی call recoarderرو دانلود کن برای ضبط مکالمه بعدشم برنامه ی C launcher  رو برای مخف ...

خو  ...لانچر هم مخفیه ایکونش؟

فقط رکوردرو مخفی میکنه یا فایلای ضبط شده تو مدیریت فایلو هم میتونه ؟

دوستم یه برنامه نصب کرده اسمش یادم نیست نصبه به گوشی شوهرش هرچی اس میفرسته میاد روگوشی دوستم با شمار ...

وای چ خوب ان شالله ک تو سرچ کردن بیابم همچین چیزیو .

دوستم یه برنامه نصب کرده اسمش یادم نیست نصبه به گوشی شوهرش هرچی اس میفرسته میاد روگوشی دوستم با شمار ...

اگ زحمتی نیس ممنون میشم ازش بپرسی اسمشو

تلگرامشو هک کرده پیاماشون میاد براش ولی کم. مشخصه یا اس میدن و بیشتر تماس میگیرن