2777
2789
عنوان

تیک نوزادان

403 بازدید | 13 پست

دختر 10 ماهه ام چند روزی هست یه حرکت انجام میده که نمیدونیم علتش چیه. دوست داره سرش رو روی شون راستش بذاره، در حد یکی دو ثانیه. فقط هم به سمت راست. در روز ده ها بار تکرار می کنه. نمیدونیم تیک عصبیه یا یه حرکت کلیشه ای. رفتیم پیش سه دکتر مغز و اعصاب کودک. سه نظر متفاوت دادن. یکیشون گفت معدش نفخ داره، دومی گفت اثرات میگرن مادره روی کودک، سومی گفت نمیدونم چیه ولی خودبخود رفع میشه. کسی تجربه مشابه نداشته یا نشنیده؟؟؟؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم دختر منم همینطوری شده، شما چیکار کردین؟ الان فرزندتون خوبه حالش؟

اره عزیزم. منم داشتم دق میکردم. یه دو هفته ای اینطوری بود. اصلا یادش رفته . فقط به هیچ وجه به روش نیارین. سعی کنین سرگرمش کنین. ولی حتی نگاه معنا دار هم به حرکتش نکنین

اره عزیزم. منم داشتم دق میکردم. یه دو هفته ای اینطوری بود. اصلا یادش رفته . فقط به هیچ وجه به روش نی ...

ممنون که جواب دادین از دیشب تا حالا قلبم داره از جاش کنده میشه  امیدوارم دختر منم یادش بره🥺

اره عزیزم. منم داشتم دق میکردم. یه دو هفته ای اینطوری بود. اصلا یادش رفته . فقط به هیچ وجه به روش نی ...

فرزندتون چند وقتش بود این کارو میکرد؟ تو حالت عادی اینجوری میکرد یا مثلا وقتی ناراحت یا عصبانی بود؟

من از سه تا دکتر پرسیدم. اما خداروشکر تمام شدعصبی بود بیشتر اما دیگه نمیکنه

خدا رو شکر، من فردا وقت دکتر مغز و اعصاب گرفتم برای دخترم خیلی نگرانم دعا کنین برای دختر منم چیز مهمی نباشه😭😭

خدا رو شکر، من فردا وقت دکتر مغز و اعصاب گرفتم برای دخترم خیلی نگرانم دعا کنین برای دختر منم چیز مهم ...

نذاری بهش قرص بندا. بخدا از سرش میوفته. صبر کن. پسر من دو دقیقه یه بار میزد. هر کی میدیش میفمید. یکم صبر کن

نذاری بهش قرص بندا. بخدا از سرش میوفته. صبر کن. پسر من دو دقیقه یه بار میزد. هر کی میدیش میفمید. یکم ...

عزیزم ممنون از راهنماییت

رفتیم دکتر نوار مغزی هم گفتیم بگیرن دکتر گفت هیچی نیست تیک هست و خودش خوب میشه یک دکتر دیگه هم بردیم اونم گفت مهم نیست توجه نکنین بهش خودش خوب میشه خدا رو شکر الان د‌ سه روزه اصلا دیگه اون کارو نمیکنه🙏🏻

عزیزم ممنون از راهنماییت رفتیم دکتر نوار مغزی هم گفتیم بگیرن دکتر گفت هیچی نیست تیک هست و خودش خوب ...

سلام خانوما. پسر من شش ماهه. دوهفته س شانه چپشو غیرارادی می‌بره بالا.‌دستش چپش خشک میشه اون لحظه. خیلی نگرانم.هنوز دکتر نبردم

سلام خانوما. پسر من شش ماهه. دوهفته س شانه چپشو غیرارادی می‌بره بالا.‌دستش چپش خشک میشه اون لحظه. خی ...

سلام عزیزم پسرتون خوب شد؟ پسر منم دقیقا شش ماهه هست و هر دوتا شونه شو میده بالا. خیلی نگرانم