2777
2789
عنوان

خسته شدم

40 بازدید | 16 پست

کلی مریضی گرفتم از دست پدرومادرم و مشکلات شون بریدم ۲۰سالمه

چشمام ضعیف هست

مشکل گوارش دارم

استرس و اضطراب شدید دارم

کف دست و پاهام عرق میکنه

تریکوتیلومانیا دارم

معده و قلب درد دارم هرزگاهی

نشخوار فکری وسواس فکری

😭😭😭😭

بعد طرف ۷۰سالشه از من جوون تره

تو این کشور هوای پیرارو بیشتر از جوانا دارن

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

منم از 23 سالگی مشکل پیدا کردم

ولی میدونی مشکل 23 سالگی نبود که

من از بچگی پیش خانواده ام با هزارتا تروما و عذاب بزرگ شده بودم دیگه بعدش عوارض داد بیرون

الانم کلی دارو میخورم

تو را که نشد میروم تا خودم را فراموش کنم

منم از 23 سالگی مشکل پیدا کردمولی میدونی مشکل 23 سالگی نبود کهمن از بچگی پیش خانواده ام با هزارتا تر ...

من مثل شما هستم بقران در این حد شده که از کلاس دهم تو درسم افت شدید کردم از استرس بهشون کارنامه هامو نشون نمیدادم چون میزدن تو سرم میگفتن خنگی ولی با این حال که من داخل دعوا و استرسای شدید شب تا صبح بیدار بودن میخوندم درسامو الانم که دانشجو هستم یه جور دیگ از زندگیم بریدم باعثشم پدرومادر احمقم هستن فامیلا هم عوضی خدا از فامیل بد نگذره ایشالله

اتفاقا من سالمم باعثش پدرومادرم شدن روانین بقران بریدم ازشون پولم ندارم بریم وسواس اینامو ترک کنم پی ...

کم کم پول جمع کن برو دکتر. تا خودتو درمان نکنی نمیتونی بقیه رو بپذیری

اوکی مشکل خانوادتن، به داد خودت برس

متاهل و متعهد.عشقم همسرم ❤️❤️❤️ درخواست نده بی همه چیز 😒

من مثل شما هستم بقران در این حد شده که از کلاس دهم تو درسم افت شدید کردم از استرس بهشون کارنامه هامو ...

احساس کردم زندگی خودم رو برام تعریف کزدی

بابای منم همیشه بهم میگفت خنگی بی عرضه ای و هزار نوع تحقیر دیگه

من ازدواج کردم فرار کردم چون بریده بودم بعدشم کلی با شوهر عذاب کشیدم

حس میکنم دنیا کلا عذابه

امیدوارم مشکلاتت حل بشه گلم

احساس کردم زندگی خودم رو برام تعریف کزدیبابای منم همیشه بهم میگفت خنگی بی عرضه ای و هزار نوع تحقیر د ...

اتفاقا من همینه از ازدواج میترسم از ازدواج متنفر هستم چون پدرومادر خودمو دیدم میترسم بدم میاد بعد هر جا میرم چون ۲۰سالمه بقیه میگن به چهره ات بیشتر میخوره از بس که عذاب و سختی کشیدم از جونیم مثل بقیه بچه ها هیچی نفهمیدم بعد آخرشم همه پدرومادرمو ول کردن باز من موندم تو مشکلات و سختی پیششون اما باز نمیفهمن خیلی زخم خوردم ازشون تو این سن باید حامی داشته باشم که ندارم و نداشتم از اول خیلی سنگینه برام خیلی خدا هم امیدوارم معجزه بزرگ و خوب و زود بفرسته واقعا دیگ بستمه ایشالله برای شما هم معجزه بفرسته زود معجزه خوب

اتفاقا من همینه از ازدواج میترسم از ازدواج متنفر هستم چون پدرومادر خودمو دیدم میترسم بدم میاد بعد هر ...

قربونت برم که انقدر دل پاکی داری

عزیزم باور کن خدا کمکت میکنه

خدا هست کنارته باهاش حرف بزن وقتی از همه جا ناامیدی یه روز میبینی معجزه اش رو نشونت داده

انشالله که وضعیت برای شما هم به زودی بهتر میشه

خانواده خوب نعمته هعیییی