2777
2789
عنوان

بیاید یه لحظه

112 بازدید | 15 پست

من گفتم اقا هستم کاربریم فیکه ۲۶ سالمه قدم ۱۶۰ سایز پام ۳۷ ۳۸ وزنم ۵۰ بجای مسخره کردن نظرتون صادقانه بگید بعدم اکانتم حذف کنید چون سوالامو کردم دیگه کاری ندارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نظر در مورد قد و جثم

ریزه میزه هستی بنظرم....

ولی خیلیا ظاهر براشون مهم نیست فاکتوراشون چیزای دیگست

زور خدا از همه بیشتره✌️ .....و در آخر غم بچهای میناب مرا خواهد کشت🖤 مثلی لا یبایع مثل یزید✊

نظری درباره ظاهرتون ندارم.

فقط اینو میدونم که ظاهر ملاک نیست. ظاهر چیزیه که خدا به آدم داده و متناسب با روح و روانتون هست و اگه یک ذره ناشکری کنین و یا نظر دیگران درباره ظاهرتون باعث رنجشتون بشه، بیشتر خودتون اذیت میشین... پس همیشه خداروشکر کن

به خدا نزدیک شو. زمانه خیلی درهم پیچیده شده و هر کس به سمتی غیر از خدا بره، جز سردرگمی براش نمیمونه.... به شهدا متوسل شو.... شهدا خخخخخیلی قشنگ جواب میدن طوری که حال دلت رو جا میارن.... دنبال هرزگی و بی بندوباری نرو، خیلیا رفتن و هنوزم دارن میرن و از نسل های آینده هم همچنان هستن که دنبال هرزگی خواهند رفت، و نهایت مرگ تو پیری یا جوانی سراغ همه میاد و کاری از دست آدم برنمیاد، پس اونچه برا آدم میمونه، حقیقت بندگی و به خدا نزدیک شدن هست... سلام بر آلالله و سلام بر ائمه اطهار و سلام بر شهیدان راه حق.... اللهم الرزقنا توفیق الشهاده فی سبیلک

بارداری....خوشحالی....نصیب همه ان شاءالله
میخواین حذف بشه که بعدا خودتونو یه جای دیگه خانم جا بزنین؟؟نظری درباره ظاهرتون ندارم.فقط اینو میدونم ...

خیر اگر میحواسم میتونسم در همین نقش باشم ولی دیگ کاری ندارم