2777
2789
عنوان

کراش اجتنابی

50 بازدید | 5 پست

بچه ها اجتنابی بودن یعنی تا باهاشون صمیمی میشی یهویی سرد میشه

دو سال پیش توی یه دورهمی با یه نفر اشنا شدم چندین بار دعوتم کرد تولد ولی من خوشم از تولد رفتم وپارتی نمیاد رد کردم

ولی بشدت ازش خوشم میمد و دوست داشتم دعوتش رسمی باشه ...

و نرفتم ولی بعدش اون حس پس خوردگی بعد نه شنیدن یهویی باعث شد فاصله بگیره..

حالا بعد از دوسال کراش و وصبوری و کوتاه نیومدن از معیارام

گذاشتم خودش بیاد جلو و الان دوماهه وضعیتمون اینجوریه که من بی تفاوتم یهویی میبینی 2 هفته نیستش و وقتیم هستش خیلی گرم وصمیمیه و بعدش اینجوریه که یهویی وقتی باهاش صحبت رو عمیق میکنی باز محو میشه ...

همه میگن بخاطر اون همه دعوتیه که اوایل میکرده ولی تو قبول نمیکردی الان حس سرخوردگی و پس زدگی داره که دیگه تا یه حدی بیشتر باهات صمیمی نمیشه

کسی تجربه صمیمیت با اینجور اشخاص ررو داشته ؟میدونید باید چکار کنم که بیشتر جذب بشه ؟

میشه راهنمایم کنید؟

نظر شما چیه؟

تجربه داشتم

اجتنابی و اینا همه چرتو پرته بنظرم

نمیخوان

نصفه و نیمه خواستن هم یعنی نخواستن

خودمون دیدیم خواستن چه شکلیه

کراش و دوست پسر اجتنابی داشتیم ولی از اونور پسرایی بودن ک حسابی اویزونمون بودن

اینا مارو میخواستن

همون اجتنابیه ینفرو عمیقا بخواد یه اویزونی بشه براش بیا و ببین

تجربه داشتماجتنابی و اینا همه چرتو پرته بنظرمنمیخواننصفه و نیمه خواستن هم یعنی نخواستنخودمون دیدیم خ ...

اویزوننمیشه بعد یهویی انگاری یادش میاد که قبلا چطوری باهاش رفتار کردم قفل میکنه ... بهش دقت کردم مخصوصا وقتی بحث از گذشته میشه یهویی انگار اف میشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اویزوننمیشه بعد یهویی انگاری یادش میاد که قبلا چطوری باهاش رفتار کردم قفل میکنه ... بهش دقت کردم مخص ...

کلا پسرا پیچیده نیستن.منم همینجوری بودم.تحلیل ریز به ریز رفتارا.امیدوار شدن به چراغ سبزای خیلی تابلوش.اخرم موفق شدم که یکاری کردم بیاد پیشنهاد بده

کلا پسرا پیچیده نیستن.منم همینجوری بودم.تحلیل ریز به ریز رفتارا.امیدوار شدن به چراغ سبزای خیلی تابلو ...

وایییی جدییی؟ تروخدا چطوری بهش سیگنال دادی ... من رفتارای خودمو میبینم بعدا که میرم صفحه چتمو میخونم میبینم خیلی سردم انگار و یجوری رفتار میکنم باهاش انگار واسم مهم نیست ... درصورتی که واقعا دلم میخواد بیشتر بشناسمش 😆

یکم دیگه مونده هر چی انرژی زنانه هست و نیستو بزارم زیر پام برم خودم بهش پیشنهاد بدم بگم بیا بریم بیرون💔😆

وایییی جدییی؟ تروخدا چطوری بهش سیگنال دادی ... من رفتارای خودمو میبینم بعدا که میرم صفحه چتمو میخونم ...

نه خودت نگو

واسه من اینجوری بود که یبار اون ریپلای میکرد یبار من

ریپلای کردناشم جوری بود ک قشنگ مشخص بود فقط خواسته یچیزی بگه ک چت شروع شه

اما چت ادامه پیدا نمیکرد.و من خیلیییی ناراحت بودم

این پروسه ۸ ماه طول کشید

اخرش هی راجب فیلم ترسناک فقط حرف میزدیم بعد شدید نخ میداد مثلا میگفت فیلم ترسناک کاش میشد باهم ببینیم.یا مثلا میگفت اگه ترسیدی سرتو بزار روشونم.خب اینا نخه دیگه نخ از این تابلو تر؟

ولی پیشنهاد مستقیم نمیداد

دیگه چند بار اخر خودم دایرکت رفتم به یه بهونه مسخره چت شروع کردم.ولی پشنهادو من ندادم

یهو بصورت معجزه وااار نوشت باهم باشیم؟؟؟

گرم شو اگه داد ک داد اگه نداد بیخیالش.من باهاش وارد رابطه هم شدم.الان کاتم و ۲ ساله دارم دیوونه میشم.عین جنازه شدم