2777
2789
عنوان

سودا عشق ابدی

316 بازدید | 40 پست

داشتم نون و ماستم رو میخوردم و به سادگی یه بنده خدایی فکر میکردم تا یهویی یادم اومد به اندازه ی سودا عشق ابدی ساده نیست حداقل 😂 فرض کن جلوی اون همه کمرا امیر حسین ایصگاش کرده بود! یادتونه چیکارا کرد براش ؟ بنده خدا خیلی ساده و وابسته بود 😥😂

ا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی اسکول بود و بشدت ادعاش میشد حالیشه اخرم که خیارش کرد امیر

خیلییی، ۳۰ سالش هم بود 😂

بعد اونقدر احمق بود هعی از امیر حسین تعریف میکرد میگفت باید سیاست مدار میشدی خیلی باهوشی 😂😐

ا

خیلییی، ۳۰ سالش هم بود 😂بعد اونقدر احمق بود هعی از امیر حسین تعریف میکرد میگفت باید سیاست مدار میشد ...

دختر باهوشی بود اتفاقا مثلا بعضی چیزا رو خوب تحلیل میکرد فقط امیر حسین رو نفهمید اونقدر که دلبستگی اضطرابی داشت

ا

خیلییی، ۳۰ سالش هم بود 😂بعد اونقدر احمق بود هعی از امیر حسین تعریف میکرد میگفت باید سیاست مدار میشد ...

ببین بعضی جاها خوب بودا بیچاره اما درکل امیر تاثیرات مضخرف خودشو رفته رفته روش میزاشت بعد فک کن این میشست عر میزد واسه امیر

دختر باهوشی بود اتفاقا مثلا بعضی چیزا رو خوب تحلیل میکرد فقط امیر حسین رو نفهمید اونقدر که دلبستگی ا ...

دقیقا

البته امیر واقعا موزی بود قشنگ میدونست چطوری مغزتو دستکاری کنه تا به اون چیزی که میخواد برسه

سودا هم واقعا ازش خوشش اومده بود

اخرش چیشدمگ من تاجایی ک نگاروحذف کردن دیگ بعدشوندیدم ازطنازوشاهین حالم بهم میخورد

هرمردی ک درخواست دوستی میدی ینی بی ن..... س عالمی همتون بلاک😡😡😡بیناmوسهای لعنtی درخواست ندین خدالعnتتون کنه

دقیقا البته امیر واقعا موزی بود قشنگ میدونست چطوری مغزتو دستکاری کنه تا به اون چیزی که میخواد برسه س ...

موافقمممم

به شدت آدم سایکوپت و ناسالمی بود امیر حسین

نمیدونم چطوری تو اون ویلا دخترا باهاش اوکی بودند

حتی به طناز چشم داشت

حتی وقتی بقیه دعوا میوفتادن این مثل احمقا از پشت میخندید

بعد اینقدر مضحکه و دنبال اینه خودش رو از نظر اخلاقی بالا نشون بده که اول برنامه میگفت اومدم خوش اخلاق ترین دختر رو ببرم 🤣 ریتارد دنبال جلب توجه

ا

موافقممممبه شدت آدم سایکوپت و ناسالمی بود امیر حسین نمیدونم چطوری تو اون ویلا دخترا باهاش اوکی بودند ...

واقعا یه کثافطی بود که دومی نداشت

من احساس میکنم از همون اول فهمید سودا سادستو چسبید بهش

کلا بهش فکر میکنم کهیر میزنم مرتیکه 💩

خیلی اسکل بود

امیر چجوری ایسگاش کرد؟

_دختر ایرونی بی رنگ و ریا یه فرشته از نسل اریا_خانومای خوشگل باهم پرابلم ندارن*_* [ فمینست | دختری از نسل کوروش] لطفا پیکمی ها_اقایون_کسایی که تفکر افراطی دارن_زن ستیزها_کسایی که برای خودشون ارزش قائل نیستن روی من ریپ نزنن.